Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak belediyesinden öğrencilere servis desteği

BELEDİYELER 26.09.2019 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kavak belediyesinden öğrencilere servis desteği

Kavak belediyesi tarafından öğrencilerin okullara taşınması için otobüs alındı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kavak belediyesi tarafından öğrencilerin okullara taşınması için otobüs alındı.   Belediye Başkanı Feridun Bağcı, “Kasabamızda öğrencilerimizin belde içinde daha sağlıklı ve daha konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmeleri için Belediyemiz tarafından Kavak Kasabamıza yeni otobüs kazandırmış bulunuyoruz” dedi.   Başkan Bağcı, Kasabamız halkına otobüsümüzü hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerimiz hız kesmeden aynı şekilde devam edecektir. Otobüsümüz Kavak’lı hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Kavak belediyesi tarafından öğrencilerin okullara taşınması için otobüs alındı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kavak belediyesi tarafından öğrencilerin okullara taşınması için otobüs alındı.

 

Belediye Başkanı Feridun Bağcı, “Kasabamızda öğrencilerimizin belde içinde daha sağlıklı ve daha konforlu bir şekilde ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmeleri için Belediyemiz tarafından Kavak Kasabamıza yeni otobüs kazandırmış bulunuyoruz” dedi.

 

Başkan Bağcı, Kasabamız halkına otobüsümüzü hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetlerimiz hız kesmeden aynı şekilde devam edecektir. Otobüsümüz Kavak’lı hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.