Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak Kasabası’nda Anketimiz Tamamlandı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2013 - 23:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kavak Kasabası’nda Anketimiz Tamamlandı

www.lalehaber.com haber sitesi ekipleri tarafından 100 kişi ile yüz yüze ve birebir yapılan anketimizde yine birbirinden ilginç görüşler ve cevaplar çıktı. Kavak Kasabası mevcut belediye başkanı Celal Yiğit’ten memnun mu? Kavak Kasabası halkı Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde kimi Belediye Başkan adayı olarak görmek istiyor? Tüm bu soruların cevabı çok yakında Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com’da  
www.lalehaber.com haber sitesi ekipleri tarafından 100 kişi ile yüz yüze ve birebir yapılan anketimizde yine birbirinden ilginç görüşler ve cevaplar çıktı. Kavak Kasabası mevcut belediye başkanı Celal Yiğit’ten memnun mu? Kavak Kasabası halkı Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde kimi Belediye Başkan adayı olarak görmek istiyor?
Tüm bu soruların cevabı çok yakında Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com’da
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.