Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak şantiye alanına döndü

BELEDİYELER 02.08.2019 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kavak şantiye alanına döndü

Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı Feridun Bağcı’nın sayesinde Kavak kasabası sorunlarını çözüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı Feridun Bağcı’nın sayesinde Kavak kasabası sorunlarını çözüyor.  Kasabada geçtiğimiz günlerde hizmete sokulan güvenlik kamera sisteminin ardından mezarlık yol genişletme çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. 300 metrelik mezarlık yolu düzenleme çalışmalarıyla birlikte kasabalı halk artık daha konforlu bir ulaşıma kavuştu.  Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı henüz 4 ay olmasına karşın kasabanın bütün sorunlarına yapılan planlamalar doğrultusunda çözüm üreten Kavak belediye başkanı Feridun Bağcı’nın ve belediyenin yaptığı çalışmalar kasaba halkınca büyük takdir görüyor.
Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı Feridun Bağcı’nın sayesinde Kavak kasabası sorunlarını çözüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı Feridun Bağcı’nın sayesinde Kavak kasabası sorunlarını çözüyor. 


Kasabada geçtiğimiz günlerde hizmete sokulan güvenlik kamera sisteminin ardından mezarlık yol genişletme çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. 300 metrelik mezarlık yolu düzenleme çalışmalarıyla birlikte kasabalı halk artık daha konforlu bir ulaşıma kavuştu. 


Belediye Başkanlığı koltuğuna oturalı henüz 4 ay olmasına karşın kasabanın bütün sorunlarına yapılan planlamalar doğrultusunda çözüm üreten Kavak belediye başkanı Feridun Bağcı’nın ve belediyenin yaptığı çalışmalar kasaba halkınca büyük takdir görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.