MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak’ta depo yollarına parke taş döşeniyor

NEVŞEHİR 23.08.2019 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kavak’ta depo yollarına parke taş döşeniyor

Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında yıllardır cesaret dahi edilemeyen depo yolları Başkan Feridun Bağcı sayesinde yeniden düzenleniyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında yıllardır cesaret dahi edilemeyen depo yolları Başkan Feridun Bağcı sayesinde yeniden düzenleniyor.   45 bin metre karelik alanın kilitli parke ile döşendiği, 6.5 kilometrelik depo yollarının yapımı hızla sürüyor.   Söz konusu çalışmaları MHP İl Başkanı İlhan Kaya ile yerinde denetleyen Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 21 Ağustos tarihinde başlayan ve bir aylık süre içerisinde tamamlanması planlanan depo yollarının kilitli parke taş ile döşenerek yeniden düzenlenmesi çalışmalarında emeği geçen, destek olan depo sahiplerine de teşekkür etti.
Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında yıllardır cesaret dahi edilemeyen depo yolları Başkan Feridun Bağcı sayesinde yeniden düzenleniyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında yıllardır cesaret dahi edilemeyen depo yolları Başkan Feridun Bağcı sayesinde yeniden düzenleniyor.

 

45 bin metre karelik alanın kilitli parke ile döşendiği, 6.5 kilometrelik depo yollarının yapımı hızla sürüyor.

 

Söz konusu çalışmaları MHP İl Başkanı İlhan Kaya ile yerinde denetleyen Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, 21 Ağustos tarihinde başlayan ve bir aylık süre içerisinde tamamlanması planlanan depo yollarının kilitli parke taş ile döşenerek yeniden düzenlenmesi çalışmalarında emeği geçen, destek olan depo sahiplerine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.