Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak’ta Okuryazarlık Seferberliği Başladı

GÜNCEL 26.02.2018 - 16:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kavak’ta Okuryazarlık Seferberliği Başladı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün katılımıyla okuryazarlık seferberliği başlatıldı.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün katılımıyla İl genelinde başlatılan okuryazarlık seferberliğinin startı Kavak beldesin verildi. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş okuma yazma kurslarına katılan vatandaşlar ile bir süre sohbet ederken öğretmenlerden de çeşitli bilgiler aldı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “ Okuryazarlık seferberliğimize Kavak beldemizle başlattık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Devlet geleneğimizin gereği okumanın ve bilginin yaşı yoktur. Okuyan ve okutan nesillerimiz, yarınlarımızın da mimarı olacaktır” dedi. 
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün katılımıyla okuryazarlık seferberliği başlatıldı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün katılımıyla İl genelinde başlatılan okuryazarlık seferberliğinin startı Kavak beldesin verildi. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş okuma yazma kurslarına katılan vatandaşlar ile bir süre sohbet ederken öğretmenlerden de çeşitli bilgiler aldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz ise açıklamasında, “ Okuryazarlık seferberliğimize Kavak beldemizle başlattık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Devlet geleneğimizin gereği okumanın ve bilginin yaşı yoktur. Okuyan ve okutan nesillerimiz, yarınlarımızın da mimarı olacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.