MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaya, 'Kadın Cenabı Allah’ın bize emaneti'

SİYASET 07.03.2020 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaya, 'Kadın Cenabı Allah’ın bize emaneti'

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, dünya kadınlar günü mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, dünya kadınlar günü mesajı yayınladı.   Kaya, “Kadın Cenabı Allah’ın bize emaneti. Can içinde can, ruh içinde ruhun bahşedildiği, nezaketin ve inceliğin öğretmeni annelerimiz onlar. Eşimiz, arkadaşımız, kızımız, ablamız, kardeşimiz olarak hayatımızın her noktasında önemli bir yerde bulunan kadınlarımız; bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerlerimizdir. Türk toplumunda kadın baş tacıdır. Toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Kadın; fedakârlığın, şefkatin, sabrın ve özverinin sembolüdür. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru Türk kadını; daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur. Kurtuluş Savaşında vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan cefakâr kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi tüm toplumun sorumluluğundadır. 8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Bu vesileyle başımızın tacı kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” dedi.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, dünya kadınlar günü mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı İlhan Kaya, dünya kadınlar günü mesajı yayınladı.

 


Kaya, “Kadın Cenabı Allah’ın bize emaneti. Can içinde can, ruh içinde ruhun bahşedildiği, nezaketin ve inceliğin öğretmeni annelerimiz onlar. Eşimiz, arkadaşımız, kızımız, ablamız, kardeşimiz olarak hayatımızın her noktasında önemli bir yerde bulunan kadınlarımız; bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerlerimizdir. Türk toplumunda kadın baş tacıdır. Toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Kadın; fedakârlığın, şefkatin, sabrın ve özverinin sembolüdür. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru Türk kadını; daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur. Kurtuluş Savaşında vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan cefakâr kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi tüm toplumun sorumluluğundadır. 8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Bu vesileyle başımızın tacı kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.