MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaya, 'MHP'nin adayını çekmesi söz konusu değil'

SİYASET 11.02.2019 - 17:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaya, 'MHP'nin adayını çekmesi söz konusu değil'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.
  Son bir haftadır Nevşehir kamuoyunda Cumhur ittifakı doğrultusunda MHP’nin Nevşehir Belediye Başkan Adayını geri çekeceği yönündeki söylentilere son noktayı koyan İl Başkanı Kaya, Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkan Adayını geri çekmesi gibi bir durumun kesinlikle söz olmadığını dile getirdi. Kaya, “Bugün Genel Merkezimizi ziyaret edip, Genel Başkanımızın elini öperek Nevşehir merkez, ilçe ve beldeler de seçimleri kazanmaya söz verdik. Nevşehir’in tüm seçim bölgelerin de Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile yoluna devam ediyor. Gayret bizden takdir Allah'tan” ifadelerine de açıklamasında yer verdi. 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Parti genel merkezinde ziyaretlerde bulundu.

 

Son bir haftadır Nevşehir kamuoyunda Cumhur ittifakı doğrultusunda MHP’nin Nevşehir Belediye Başkan Adayını geri çekeceği yönündeki söylentilere son noktayı koyan İl Başkanı Kaya, Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Belediye Başkan Adayını geri çekmesi gibi bir durumun kesinlikle söz olmadığını dile getirdi.

Kaya, “Bugün Genel Merkezimizi ziyaret edip, Genel Başkanımızın elini öperek Nevşehir merkez, ilçe ve beldeler de seçimleri kazanmaya söz verdik. Nevşehir’in tüm seçim bölgelerin de Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile yoluna devam ediyor. Gayret bizden takdir Allah'tan” ifadelerine de açıklamasında yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.