MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kayakapı, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Butik Oteli Seçildi

TURİZM 23.12.2017 - 09:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kayakapı, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Butik Oteli Seçildi

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) ve GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 8.si düzenlenen "QM Awards" dün akşam Antalya’da yapılan törenle sahiplerini buldu.
  Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet veren ve Kapadokya’nın tek resmi butik oteli olma özelliğine sahip olan Kayakapı Premium Caves Cappadocia Türkiye’nin en iyi yönetilen küçük ve butik oteli seçildi. Antalya’da düzenlenen törende Kayakapı Premium Caves Cappadocia’nın ödülünü ise Dinler Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Dinler aldı. Tören sonrasında açıklamada bulunan Dinler,  “Bu yıl "Be The Best" sloganı ile yapılan yarışmada Kayakapı Premium Caves - Cappadocia olarak, “Türkiye'nin En İyi Yönetilen Küçük ve Butik Oteli” seçilmiş olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Oylama süresince bize oy vererek destek olan ve bu ödülün Kapadokya’ya gelmesine emeği olan herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) ve GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 8.si düzenlenen "QM Awards" dün akşam Antalya’da yapılan törenle sahiplerini buldu.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hizmet veren ve Kapadokya’nın tek resmi butik oteli olma özelliğine sahip olan Kayakapı Premium Caves Cappadocia Türkiye’nin en iyi yönetilen küçük ve butik oteli seçildi. Antalya’da düzenlenen törende Kayakapı Premium Caves Cappadocia’nın ödülünü ise Dinler Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Dinler aldı. Tören sonrasında açıklamada bulunan Dinler,  “Bu yıl "Be The Best" sloganı ile yapılan yarışmada Kayakapı Premium Caves - Cappadocia olarak, “Türkiye'nin En İyi Yönetilen Küçük ve Butik Oteli” seçilmiş olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.
Oylama süresince bize oy vererek destek olan ve bu ödülün Kapadokya’ya gelmesine emeği olan herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.