Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Koyuncu Karapınar Belediyesini ziyaret etti

BELEDİYELER 29.01.2021 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymakam Koyuncu Karapınar Belediyesini ziyaret etti

Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, ilçeye bağlı Karapınar Belediyesini ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, ilçeye bağlı Karapınar Belediyesini ziyaret etti.     Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş tarafından karşılanan Kaymakam koyuncu Başkan Güneş'e bir teşekkür plaketi takdim etti.     Ziyaretinden dolayı İlçe Kaymakamına teşekkür eden Başkan Güneş, "İlçemizde uzun süredir hizmet eden kıymetli ve çalışkan Kaymakamımız Sayın Doğukan Koyuncu'ya ilçemize hizmetlerinden dolayı ve şahsıma vermiş olduğu plaket için de teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını dilerim" dedi.  
Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, ilçeye bağlı Karapınar Belediyesini ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu, ilçeye bağlı Karapınar Belediyesini ziyaret etti.  

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş tarafından karşılanan Kaymakam koyuncu Başkan Güneş'e bir teşekkür plaketi takdim etti.  

 

Ziyaretinden dolayı İlçe Kaymakamına teşekkür eden Başkan Güneş, "İlçemizde uzun süredir hizmet eden kıymetli ve çalışkan Kaymakamımız Sayın Doğukan Koyuncu'ya ilçemize hizmetlerinden dolayı ve şahsıma vermiş olduğu plaket için de teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını dilerim" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.