MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Öner alınan tedbirleri denetledi

İLÇELER 02.04.2020 - 14:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymakam Öner alınan tedbirleri denetledi

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında talepleri yerine getiriliyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında talepleri yerine getiriliyor.   Koronavirüs (Covid-19) salgınında virüsün bulaşıcılığının yüksek olması nedeniyle risk grubunda yer alan 65 yaş ve üzeri ile bağışıklık sistemi düşük, kronik akciğer hastalığı, astım, KOAH, kalp/damar, böbrek, hipertansiyon ve karaciğer hastalığı olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere Avanos Kaymakamlığı bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.   Kaymakam Olgun Öner beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz, Karaseki Mahalle Muhtarı Vahit Barış Altunbağ ve emniyet mensubu çalışanlarımız ile birlikte Karaseki Mahallesinde ikamet eden 77 yaşındaki Ahmet Karavuz isimli vatandaşın yapmış olduğu çağrıya istinaden maaş çekme talebi yerine getirilerek evinde maaşı teslim edildi.   Yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşımız yardımlarından dolayı teşekkür ederken Kaymakam Olgun Öner ise devletin her zaman yanlarında olduğunu ve hiç çekinmeden telefonla ulaşmaları halinde her türlü taleplerinin karşılanacağını belirterek evlerinden çıkmamalarını toplumsal dayanışma içerisinde bu salgın hastalığın üstesinden gelineceğini söyledi.  
Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında talepleri yerine getiriliyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlıların Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında talepleri yerine getiriliyor.

 

Koronavirüs (Covid-19) salgınında virüsün bulaşıcılığının yüksek olması nedeniyle risk grubunda yer alan 65 yaş ve üzeri ile bağışıklık sistemi düşük, kronik akciğer hastalığı, astım, KOAH, kalp/damar, böbrek, hipertansiyon ve karaciğer hastalığı olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere Avanos Kaymakamlığı bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.

 

Kaymakam Olgun Öner beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz, Karaseki Mahalle Muhtarı Vahit Barış Altunbağ ve emniyet mensubu çalışanlarımız ile birlikte Karaseki Mahallesinde ikamet eden 77 yaşındaki Ahmet Karavuz isimli vatandaşın yapmış olduğu çağrıya istinaden maaş çekme talebi yerine getirilerek evinde maaşı teslim edildi.

 

Yapılan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşımız yardımlarından dolayı teşekkür ederken Kaymakam Olgun Öner ise devletin her zaman yanlarında olduğunu ve hiç çekinmeden telefonla ulaşmaları halinde her türlü taleplerinin karşılanacağını belirterek evlerinden çıkmamalarını toplumsal dayanışma içerisinde bu salgın hastalığın üstesinden gelineceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.