Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Tekin, Türkiye Üçüncüsü Olan Sporcuları Ödüllendirdi

İLÇELER 07.06.2018 - 16:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymakam Tekin, Türkiye Üçüncüsü Olan Sporcuları Ödüllendirdi

Ortaokullar arası Yıldız Erkek Türkiye Badminton Şampiyonasında birçok takımı geride bırakan Gülşehir Alparslan Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu.
  23-26 Mayıs tarihlerinde Manisa’da gerçekleştirilen müsabakalarda Alparslan Ortaokulu Nevşehir’i başarıyla temsil etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Sönmez liderliğindeki kafilede okul öğrencileri Ali Berat Sönmez, Hüseyin Davarcı, Yunus Emre Yüksel, Yücel Göktuğ Akkuyu yer aldı. Zorlu maçların ardından dörtlü finale kalan Alparslan Ortaokulu Türkiye üçüncüsü olarak Gülşehir’in ve Nevşehir’in gururu oldu.  Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Türkiye 3.sü olan öğrencileri makamında ağırladı ve keyifli bir sohbetin ardından çeşitli hediyeler verdi.
Ortaokullar arası Yıldız Erkek Türkiye Badminton Şampiyonasında birçok takımı geride bırakan Gülşehir Alparslan Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu.

 

23-26 Mayıs tarihlerinde Manisa’da gerçekleştirilen müsabakalarda Alparslan Ortaokulu Nevşehir’i başarıyla temsil etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Sönmez liderliğindeki kafilede okul öğrencileri Ali Berat Sönmez, Hüseyin Davarcı, Yunus Emre Yüksel, Yücel Göktuğ Akkuyu yer aldı. Zorlu maçların ardından dörtlü finale kalan Alparslan Ortaokulu Türkiye üçüncüsü olarak Gülşehir’in ve Nevşehir’in gururu oldu. 



Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Türkiye 3.sü olan öğrencileri makamında ağırladı ve keyifli bir sohbetin ardından çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.