Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymaklı Anadolu Lisesi Bakımsızlıktan Çürüyor

EĞİTİM 22.05.2017 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Anadolu Lisesi Bakımsızlıktan Çürüyor

Kaymaklı’da eğitim veren Merkeze bağlı Anadolu Lisesi bakımsızlıktan çürüyor.
Kaymaklı’da eğitim veren Merkeze bağlı Anadolu Lisesi bakımsızlıktan çürüyor.   Gelen görüntülerde sınıfların ve tuvaletlerin kapısının kırık, Atatürk Büstünün yıkık dökük olduğu görünüyor. Kapıların aylardır kırık olduğu ve onarım yapılmadığı iddia ediliyor.   Veliler ise bu sorumsuzluğun tek suçlusu olarak lise müdürünü gösteriyor. Veliler, aidat ücreti istediklerinde verdiklerini dile getirirken onarım ve tadilat içinde istenebileceğini, çocuklarının daha iyi şartlarda okumaları için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.   İddaaların Sonu Gelmiyor Lise Müdürünün sosyal etkinliklere izin vermediği ve bu yüzden faaliyet yapılmadığı söyleniyor. Lise müdürlüğü yanında patates üretimi yapan lise müdürü çoğu kez okulda bulunmadığı da iddaalar arasında.   Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve Kaymaklı Anadolu Lisesi’nin bu iddaalara ne cevap vereceği merak konusu oldu.      
Kaymaklı’da eğitim veren Merkeze bağlı Anadolu Lisesi bakımsızlıktan çürüyor.

Kaymaklı’da eğitim veren Merkeze bağlı Anadolu Lisesi bakımsızlıktan çürüyor.

 

Gelen görüntülerde sınıfların ve tuvaletlerin kapısının kırık, Atatürk Büstünün yıkık dökük olduğu görünüyor. Kapıların aylardır kırık olduğu ve onarım yapılmadığı iddia ediliyor.

 

Veliler ise bu sorumsuzluğun tek suçlusu olarak lise müdürünü gösteriyor. Veliler, aidat ücreti istediklerinde verdiklerini dile getirirken onarım ve tadilat içinde istenebileceğini, çocuklarının daha iyi şartlarda okumaları için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.

 

İddaaların Sonu Gelmiyor Lise Müdürünün sosyal etkinliklere izin vermediği ve bu yüzden faaliyet yapılmadığı söyleniyor. Lise müdürlüğü yanında patates üretimi yapan lise müdürü çoğu kez okulda bulunmadığı da iddaalar arasında.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ve Kaymaklı Anadolu Lisesi’nin bu iddaalara ne cevap vereceği merak konusu oldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.