Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç, bu görüntülere ne diyecek?

GÜNCEL 03.06.2020 - 20:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç, bu görüntülere ne diyecek?

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak gündeme taşıdığımız ancak bizi yalan haber ile suçlamaktan geriye kalmayan Kaymaklı Belediyesi ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti bu videodan sonra utanıp özür dileyecek mi?
  Kaymaklı Belediye Başkanı MHP’li Harun Çekiç kasabada önce Oto Kuaför ve Halı Yıkama ruhsatı verdiği ardından ise ruhsata not düşerek “Araç yıkama ve yağlama yapılmayacaktır” gibi şaka gibi bir açıklamasını gündeme taşıyan ve gençlerin iş yerlerine destek yerine engel oluyorsunuz haberimizin ardından Kaymaklı Belediyesi tarafından iş birlikçisi Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yalanlamış ve bizi algı operasyonu yapmakla suçlamıştı.   Kaymaklı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Tüm yasal zeminler çerçevesinde verilen ruhsatta "oto yıkama ve yağlama yapılmaz " şerhi olmasına rağmen, ruhsata aykırı faaliyette bulunan vatandaş ikaz edilmek istenmiştir. Fakat Başkan Çekiç ve gürültü şikayet içinde bulunan 85 yaşındaki vatandaş henüz daha arabadan dahi inmeden işletme sahipleri ağza alınmayacak küfürlerle yaşlı vatandaşımızın üzerine yürümüşlerdir” denilmişti.   İşte o açıklamanın ardından ise Lale Haber internet gazetemiz o anların güvenlik kamera kayıtlarına ulaştı. Güvenlik Kameralarına yansıyan olay saniye saniye kaydedilirken MHP’li Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç tarafından yapılan açıklamanın külliyen yalan olduğu gün yüzüne çıktı. İşte yorumsuz olarak o anları siz okuyucularımız ile paylaşıyor, takdiri kamuoyuna vicdanına bırakıyoruz.  
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak gündeme taşıdığımız ancak bizi yalan haber ile suçlamaktan geriye kalmayan Kaymaklı Belediyesi ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti bu videodan sonra utanıp özür dileyecek mi?

 

Kaymaklı Belediye Başkanı MHP’li Harun Çekiç kasabada önce Oto Kuaför ve Halı Yıkama ruhsatı verdiği ardından ise ruhsata not düşerek “Araç yıkama ve yağlama yapılmayacaktır” gibi şaka gibi bir açıklamasını gündeme taşıyan ve gençlerin iş yerlerine destek yerine engel oluyorsunuz haberimizin ardından Kaymaklı Belediyesi tarafından iş birlikçisi Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yalanlamış ve bizi algı operasyonu yapmakla suçlamıştı.

 

Kaymaklı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Tüm yasal zeminler çerçevesinde verilen ruhsatta "oto yıkama ve yağlama yapılmaz " şerhi olmasına rağmen, ruhsata aykırı faaliyette bulunan vatandaş ikaz edilmek istenmiştir. Fakat Başkan Çekiç ve gürültü şikayet içinde bulunan 85 yaşındaki vatandaş henüz daha arabadan dahi inmeden işletme sahipleri ağza alınmayacak küfürlerle yaşlı vatandaşımızın üzerine yürümüşlerdir” denilmişti.

 

İşte o açıklamanın ardından ise Lale Haber internet gazetemiz o anların güvenlik kamera kayıtlarına ulaştı. Güvenlik Kameralarına yansıyan olay saniye saniye kaydedilirken MHP’li Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç tarafından yapılan açıklamanın külliyen yalan olduğu gün yüzüne çıktı. İşte yorumsuz olarak o anları siz okuyucularımız ile paylaşıyor, takdiri kamuoyuna vicdanına bırakıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.