Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç ilk nikâhını kıydı

BELEDİYELER 15.04.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç ilk nikâhını kıydı

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, mazbatasını alarak göreve başlaması sonrasında ilk resmi nikâhını kıydı.
  Kaymaklı Belediyesi Toplantı ve Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh töreninde Melek ve Ahmet Muhammed çiftinin nikâhını kıyan Başkan Çekiç, “İlk nikâh akdimizi gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olsun, çiftimiz ömür boyu mutlu olsun” dedi.   Nikâh işlemi sonrasında çifte mutluluklar dileyen Başkan Çekiç, “Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Evlilikte mutluluğun sırrı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Bu değerleri korursanız bir ömür mutlu olursunuz. Allah sizlere İslamiyet’ten ve Türklükten ayrılmayan, vatanını seven evlatlar nasip etsin” ifadelerini kullandı. 
Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, mazbatasını alarak göreve başlaması sonrasında ilk resmi nikâhını kıydı.

 

Kaymaklı Belediyesi Toplantı ve Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh töreninde Melek ve Ahmet Muhammed çiftinin nikâhını kıyan Başkan Çekiç, “İlk nikâh akdimizi gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olsun, çiftimiz ömür boyu mutlu olsun” dedi.

 

Nikâh işlemi sonrasında çifte mutluluklar dileyen Başkan Çekiç, “Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Evlilikte mutluluğun sırrı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Bu değerleri korursanız bir ömür mutlu olursunuz. Allah sizlere İslamiyet’ten ve Türklükten ayrılmayan, vatanını seven evlatlar nasip etsin” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.