MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, Kan Bağışında Bulundu

BELEDİYELER 10.11.2017 - 17:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, Kan Bağışında Bulundu

Kızılay’ın kan kampanyasının duyurulması için destek veren Başkan Elma, ziyarette kan verdi.
  Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkı’nda bulunan kan alma aracını ziyaret ederek Kızılay'ın “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” kampanyasında kan vererek destek oldu.   Başkan Elma, yetkililere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Başkan Elma, bu konun önemli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini belirtti. Kızılay’ın kan kampanyasının duyurulması için destek veren Başkan Elma, ziyarette kan verdi. Tüm hemşehrilerini kampanyaya katılmaya davet eden Başkan Elma, “Unutmayalım ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Sağlıklı olan her hemşehrimi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.
Kızılay’ın kan kampanyasının duyurulması için destek veren Başkan Elma, ziyarette kan verdi.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkı’nda bulunan kan alma aracını ziyaret ederek Kızılay'ın “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” kampanyasında kan vererek destek oldu.

 

Başkan Elma, yetkililere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Başkan Elma, bu konun önemli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini belirtti.


Kızılay’ın kan kampanyasının duyurulması için destek veren Başkan Elma, ziyarette kan verdi. Tüm hemşehrilerini kampanyaya katılmaya davet eden Başkan Elma, “Unutmayalım ki bir gün hepimizin kana ihtiyacı olabilir. Sağlıklı olan her hemşehrimi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.