Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, yeni yıl mesajı yayınladı

BELEDİYELER 31.12.2018 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, yeni yıl mesajı yayınladı

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yayınlamış olduğu mesajında Kaymaklı halkının yeni yılını kutladı.
  Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yayınlamış olduğu mesajında Kaymaklı halkının yeni yılını kutladı. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma mesajında şunları kaydetti; "2018 yılını geride bırakarak, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla yeni bir yıla giriyoruz. Mutluluklar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne beldemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Kaymaklı oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Beldemizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe beldemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. Beldemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteğiyle artarak devam edecektir. 2019 yılında da Kaymaklımızı her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir belde olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, beldemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Kaymaklılı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. 2019 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Herkese mutluluk, sağlık ve başarılar diliyorum.”
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yayınlamış olduğu mesajında Kaymaklı halkının yeni yılını kutladı.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma yayınlamış olduğu mesajında Kaymaklı halkının yeni yılını kutladı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma mesajında şunları kaydetti;

"2018 yılını geride bırakarak, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla yeni bir yıla giriyoruz. Mutluluklar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne beldemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Kaymaklı oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlatarak şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Beldemizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe beldemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek.

Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. Beldemiz açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteğiyle artarak devam edecektir. 2019 yılında da Kaymaklımızı her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Beldemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanabilir bir belde olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, beldemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Kaymaklılı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. 2019 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Herkese mutluluk, sağlık ve başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.