Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

BELEDİYELER 08.04.2019 - 18:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Kaymaklı Belediye Başkanı seçilen Harun Çekiç'in başkanlığında ilk meclis toplantısı, Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
  Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç  başkanlığında toplanan mecliste yeni seçilen meclis üyeleri de yerlerini aldı. Yeni dönemin ilk meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.   Meclis toplantısın açılış konuşmasını yapan Başkan Çekiç; “Kaymaklı’da sevginin, barışın, kardeşliğin ve umudun dili kazanmıştır. Bu bir zafer değildir bu bir başarıdır. Asıl zafer bizim Kaymaklı’da belediyecilik adına, Kaymaklı’nın gelişmesi adına, Kaymaklı’nın dünyadan ve Türkiye’den hak ettiği payı alması adına işlerimizi yaptıktan sonra, halkımıza layık olduktan sonra, verdikleri oya layık olduktan sonra kazanılacaktır bunu ifade etmek isterim” dedi.   Demokratik bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Çekiç, seçim döneminde bu hassasiyeti gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.   Başkan Çekiç’in konuşmasının ardından geçilen meclis toplantısında ilk olarak meclis katipleri, meclis başkan vekilleri ile encümen üyeleri seçildi. Ayrıca Nevşehir Belediyeler Su ve Hizmet Birliği, Tarihi Kentler Birliği, KAPHİB, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya(UCLG-MEWA) ve Katı Atık Toplama ve Bertaraf Etme Birliği’nde belediyeyi temsil edecek üyeler belirlendi.   Seçilen divan, encümen ve komisyon üyeleri ise şöyle;   Meclis 1. Başkan Vekili: İbrahim Karakoyun Meclis 2. Başkan Vekili: Yaşar Tilki Katip Üyeleri: Sait Kılıç, Uğur Özkal (Asil) ; Ali Karaketir, Yaşar Aydın (Yedek) Encümen Üyeleri: İbrahim Karakoyun, Yaşar Tilki Nevşehir Belediyeler Su ve Hizmet Birliği: Halim Ertaş Tarihi Kentler Birliği: Yaşar Tilki KAPHİB: Mehmet Yardımcı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya(UCLG-MEWA): İbrahim Karakoyun Katı Atık Toplama ve Bertaraf Etme Birliği: Bayram Doğru
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Kaymaklı Belediye Başkanı seçilen Harun Çekiç'in başkanlığında ilk meclis toplantısı, Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç  başkanlığında toplanan mecliste yeni seçilen meclis üyeleri de yerlerini aldı. Yeni dönemin ilk meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Meclis toplantısın açılış konuşmasını yapan Başkan Çekiç; “Kaymaklı’da sevginin, barışın, kardeşliğin ve umudun dili kazanmıştır. Bu bir zafer değildir bu bir başarıdır. Asıl zafer bizim Kaymaklı’da belediyecilik adına, Kaymaklı’nın gelişmesi adına, Kaymaklı’nın dünyadan ve Türkiye’den hak ettiği payı alması adına işlerimizi yaptıktan sonra, halkımıza layık olduktan sonra, verdikleri oya layık olduktan sonra kazanılacaktır bunu ifade etmek isterim” dedi.

 

Demokratik bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Çekiç, seçim döneminde bu hassasiyeti gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

 

Başkan Çekiç’in konuşmasının ardından geçilen meclis toplantısında ilk olarak meclis katipleri, meclis başkan vekilleri ile encümen üyeleri seçildi. Ayrıca Nevşehir Belediyeler Su ve Hizmet Birliği, Tarihi Kentler Birliği, KAPHİB, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya(UCLG-MEWA) ve Katı Atık Toplama ve Bertaraf Etme Birliği’nde belediyeyi temsil edecek üyeler belirlendi.

 

Seçilen divan, encümen ve komisyon üyeleri ise şöyle;

 

Meclis 1. Başkan Vekili: İbrahim Karakoyun

Meclis 2. Başkan Vekili: Yaşar Tilki

Katip Üyeleri: Sait Kılıç, Uğur Özkal (Asil) ; Ali Karaketir, Yaşar Aydın (Yedek)

Encümen Üyeleri: İbrahim Karakoyun, Yaşar Tilki

Nevşehir Belediyeler Su ve Hizmet Birliği: Halim Ertaş

Tarihi Kentler Birliği: Yaşar Tilki

KAPHİB: Mehmet Yardımcı

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya(UCLG-MEWA): İbrahim Karakoyun

Katı Atık Toplama ve Bertaraf Etme Birliği: Bayram Doğru

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.