MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Bahar Temizliğine Başladı

BELEDİYELER 04.05.2017 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Bahar Temizliğine Başladı

Kaymaklı Belediyesi ekipleri tarafından ilkbaharın gelmesiyle birlikte belde genelinde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına hız verildi.
Kaymaklı Belediyesi ekipleri tarafından ilkbaharın gelmesiyle birlikte belde genelinde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına hız verildi.   Tüm caddeler, sokaklar ve kaldırımlarda yetişen yabani otlara karşı mücadele çalışması başlatan ekipler, vatandaşları rahatsız edecek olan kaldırım kenarlarındaki ve duvar diplerindeki yabani otların temizlenmesi ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.   Vatandaşlar tarafından kullanılan alanların daha temiz hale getirilmesi için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Halit Elma, “Yol ve kaldırım kenarlarında yetişen yabani otların görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla programlı bir şekilde mahallelerde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Cadde ve sokaklarda bulunan refüjleri ilaçlıyoruz. Otların uzamasıyla birlikte, haşerelerin üremesini engellemek ve görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek amacıyla başlattığımız çalışma belli bir program dahilinde devam edecek” dedi.   Beldedeki yabani ot ilaçlaması yapılarak haşere ile mücadele edildiğini de belirten Başkan Elma, "Amacımız, halkımızın daha temiz, nezih ve sağlıklı ortamlarda ikamet etmelerine imkan sağlamaktır" şeklinde konuştu.  
Kaymaklı Belediyesi ekipleri tarafından ilkbaharın gelmesiyle birlikte belde genelinde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına hız verildi.

Kaymaklı Belediyesi ekipleri tarafından ilkbaharın gelmesiyle birlikte belde genelinde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarına hız verildi.

 

Tüm caddeler, sokaklar ve kaldırımlarda yetişen yabani otlara karşı mücadele çalışması başlatan ekipler, vatandaşları rahatsız edecek olan kaldırım kenarlarındaki ve duvar diplerindeki yabani otların temizlenmesi ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Vatandaşlar tarafından kullanılan alanların daha temiz hale getirilmesi için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Belediye Başkanı Halit Elma, “Yol ve kaldırım kenarlarında yetişen yabani otların görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla programlı bir şekilde mahallelerde yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Cadde ve sokaklarda bulunan refüjleri ilaçlıyoruz. Otların uzamasıyla birlikte, haşerelerin üremesini engellemek ve görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek amacıyla başlattığımız çalışma belli bir program dahilinde devam edecek” dedi.

 

Beldedeki yabani ot ilaçlaması yapılarak haşere ile mücadele edildiğini de belirten Başkan Elma, "Amacımız, halkımızın daha temiz, nezih ve sağlıklı ortamlarda ikamet etmelerine imkan sağlamaktır" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.