Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi dere ıslah çalışmalarına başladı

BELEDİYELER 13.03.2019 - 12:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi dere ıslah çalışmalarına başladı

Kaymaklı Belediyesi belde içerisinden geçen büyük dere yatağına bağlamak üzere Göztepe mevkiinden belde içerisine gelen çayda ıslah çalışması başlattı.
  Kaymaklı Belediyesi belde içerisinden geçen büyük dere yatağına bağlamak üzere Göztepe mevkiinden belde içerisine gelen çayda ıslah çalışması başlattı. Yaklaşık 2000 metre uzunluğunda yapılacak olan çalışma kapsamında dere yatağı üzerinde köprüler, yan yollarına kilitli parke taşlar, demir korkuluklar yapılarak estetik bir görünüm de kazandırılmış olacak. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, yaptığı açıklamada, Özlüce ve Göztepe taraflarından oluşan baskı riskini minimize edecek şekilde tedbirlerimizi alacağız, ıslah çalışması ile vatandaşlarımız için sağlıklı bir alan oluştururken beldemiz içinde Kaymaklı’ya yakışır hale getiriyoruz şeklinde konuştu. Başkan Elma: “Projemize destek olan DSİ’ye ise halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymaklı Belediyesi belde içerisinden geçen büyük dere yatağına bağlamak üzere Göztepe mevkiinden belde içerisine gelen çayda ıslah çalışması başlattı.

 

Kaymaklı Belediyesi belde içerisinden geçen büyük dere yatağına bağlamak üzere Göztepe mevkiinden belde içerisine gelen çayda ıslah çalışması başlattı.


Yaklaşık 2000 metre uzunluğunda yapılacak olan çalışma kapsamında dere yatağı üzerinde köprüler, yan yollarına kilitli parke taşlar, demir korkuluklar yapılarak estetik bir görünüm de kazandırılmış olacak.



Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, yaptığı açıklamada, Özlüce ve Göztepe taraflarından oluşan baskı riskini minimize edecek şekilde tedbirlerimizi alacağız, ıslah çalışması ile vatandaşlarımız için sağlıklı bir alan oluştururken beldemiz içinde Kaymaklı’ya yakışır hale getiriyoruz şeklinde konuştu. Başkan Elma: “Projemize destek olan DSİ’ye ise halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.