Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

NEVŞEHİR 06.01.2017 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Kaymaklı Ortaokulu, Kaymaklı Belediyesi desteğiyle gezi düzenledi.
Kaymaklı Ortaokulu, Kaymaklı Belediyesi desteğiyle gezi düzenledi.   Kaymaklı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, eğitim görecekleri liseleri önceden görmek amacıyla Kaymaklı Belediyesi'nin tahsis ettiği araç ile Nevşehir’de bulunan liselere gezi düzenledi. Girecekleri sınav öncesi hem motive olmaları hem teşvik amacı ile gerçekleştirilen gezide; fen lisesi, Anadolu lisesi, meslek liseleri ve imam hatip liselerini gezen öğrencilere Kaymaklı Belediyesi öğle yemeği ikram etti.   Gezinin ardından Kaymaklı Belediyesi'ni ziyaret eden öğretmenler ve öğrenciler Başkan Halit Elma'ya teşekkürlerini sundu.       
Kaymaklı Ortaokulu, Kaymaklı Belediyesi desteğiyle gezi düzenledi.

Kaymaklı Ortaokulu, Kaymaklı Belediyesi desteğiyle gezi düzenledi.

 

Kaymaklı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, eğitim görecekleri liseleri önceden görmek amacıyla Kaymaklı Belediyesi'nin tahsis ettiği araç ile Nevşehir’de bulunan liselere gezi düzenledi. Girecekleri sınav öncesi hem motive olmaları hem teşvik amacı ile gerçekleştirilen gezide; fen lisesi, Anadolu lisesi, meslek liseleri ve imam hatip liselerini gezen öğrencilere Kaymaklı Belediyesi öğle yemeği ikram etti.

 

Gezinin ardından Kaymaklı Belediyesi'ni ziyaret eden öğretmenler ve öğrenciler Başkan Halit Elma'ya teşekkürlerini sundu. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.