Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Kalite Belgesini Yeniledi

BELEDİYELER 02.10.2018 - 16:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Kalite Belgesini Yeniledi

Kaymaklı Belediyesi IFC (Internasyonal First Certification) Yönetim Danışmanlığı ile sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı.
  21. Yüzyıl Türkiye’sinde halkımıza daha kaliteli hizmet sunma bilinci ile uluslararası kalite belgesini yenileyerek kalitesini tescilledi. Belediye Başkanı Halit Elma’nın makam odasında düzenlenen tören ile ISO 9001:2008 Kalite Belgesi IFC Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç tarafından Başkan Halit Elma’ ya teslim edildi.   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, “Bugün, belediyemiz ve beldemiz adına gurur duyacağımız ve yaptığımız işlerde doğru adımlar attığımızı belgelendiren bir gün. Kaymaklı Belediyesi olarak ilke edindiğimiz bir şey vardı; yaptığımız işlerle vatandaşlara en iyi hizmetleri sunmak, vatandaşları projelerimizin odak noktası haline getirmek, hizmetlerin devamını sağlamak ve tüm bunları kalite anlayışı ile yapmaktı bunu da başarmış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.
Kaymaklı Belediyesi IFC (Internasyonal First Certification) Yönetim Danışmanlığı ile sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı.

 

21. Yüzyıl Türkiye’sinde halkımıza daha kaliteli hizmet sunma bilinci ile uluslararası kalite belgesini yenileyerek kalitesini tescilledi. Belediye Başkanı Halit Elma’nın makam odasında düzenlenen tören ile ISO 9001:2008 Kalite Belgesi IFC Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç tarafından Başkan Halit Elma’ ya teslim edildi.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, “Bugün, belediyemiz ve beldemiz adına gurur duyacağımız ve yaptığımız işlerde doğru adımlar attığımızı belgelendiren bir gün. Kaymaklı Belediyesi olarak ilke edindiğimiz bir şey vardı; yaptığımız işlerle vatandaşlara en iyi hizmetleri sunmak, vatandaşları projelerimizin odak noktası haline getirmek, hizmetlerin devamını sağlamak ve tüm bunları kalite anlayışı ile yapmaktı bunu da başarmış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.