MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Kaliteli Hizmet Anlayışı Yeniden Tescillendi

BELEDİYELER 28.07.2017 - 14:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Kaliteli Hizmet Anlayışı Yeniden Tescillendi

Kaymaklı Belediyesi ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı.
Kaymaklı Belediyesi ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı.    Kaymaklı Belediyesi turizm bölgesinde hizmet veren bir belediye olduğu bilinci ile uluslararası kalite belgesini yenileyerek kalitesini tescilledi. Belediye Başkanı Halit Elma'nın makam odasında düzenlenen tören ile ISO 9001:2008 Kalite Belgesi ADN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç tarafından Başkan Halit Elma’ya teslim edildi. Gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ile Kaymaklı Belediyesi kalite politikası, vizyon ve misyonu güncellendi.   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma konuşmasında, "Bugün, kurumumuz adına gurur duyacağımız, yaptığımız işlerde doğru adımlar attığımızı belgelendiren bir gün. Kaymaklı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hep ilke edindiğimiz bir şey vardı; yaptığımız işlerle vatandaşlara en iyi hizmetleri sunmak, vatandaşları projelerimizin odak noktası haline getirmek, hizmetlerin devamını sağlamak ve tüm bunları kalite anlayışı ile yapmaktı. Hepimizin hayatını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek amacıyla hizmet vermesi gereken belediyeler, vatandaşların artan taleplerini karşılamak üzere her zamankinden daha etkin ve verimli çalışmak, hizmet kalitesini yükseltmek zorundadır” şeklinde konuştu.   
Kaymaklı Belediyesi ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı.

Kaymaklı Belediyesi ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı. 

 

Kaymaklı Belediyesi turizm bölgesinde hizmet veren bir belediye olduğu bilinci ile uluslararası kalite belgesini yenileyerek kalitesini tescilledi. Belediye Başkanı Halit Elma'nın makam odasında düzenlenen tören ile ISO 9001:2008 Kalite Belgesi ADN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Kıraç tarafından Başkan Halit Elma’ya teslim edildi. Gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ile Kaymaklı Belediyesi kalite politikası, vizyon ve misyonu güncellendi.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma konuşmasında, "Bugün, kurumumuz adına gurur duyacağımız, yaptığımız işlerde doğru adımlar attığımızı belgelendiren bir gün. Kaymaklı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hep ilke edindiğimiz bir şey vardı; yaptığımız işlerle vatandaşlara en iyi hizmetleri sunmak, vatandaşları projelerimizin odak noktası haline getirmek, hizmetlerin devamını sağlamak ve tüm bunları kalite anlayışı ile yapmaktı. Hepimizin hayatını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek amacıyla hizmet vermesi gereken belediyeler, vatandaşların artan taleplerini karşılamak üzere her zamankinden daha etkin ve verimli çalışmak, hizmet kalitesini yükseltmek zorundadır” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.