Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

BELEDİYELER 12.12.2016 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1445. yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle Kaymaklı Belediyesi Kandil Simidi dağıtıldı.
Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1445. yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle Kaymaklı Belediyesi Kandil Simidi dağıtıldı.    Mevlit Kandili etkinlikleri çerçevesinde Kaymaklı'da tüm camilerde belediye tarafından vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi. Kurşunlu Cami, Yeni Cami, Karamanoğlu Cami, Eyüp Sultan Cami, Bekirağa Camii ve Mescid'de yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı.   Vatandaşlar, her kandil de simit dağıtarak kandillerini tebrik eden Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya teşekkür ettiler.     Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Elma “Kandiller birlik ve beraberliğin nişanesidir. Hain saldırıda hayatlarını kaybeden, Aziz Şehitlerimizin ruhları şad makamları cennet olsun, Yüce Rabbim yaralı kardeşlerimize acil şifa versin. Kederli, üzüntülü ailelerine sabırlar versin. Terörü Kahhar ismiyle kahreylesin. Devletimizin, Milletimizin başı sağ olsun... Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. İnsanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Mevlid Kandili’nin beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.
Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1445. yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle Kaymaklı Belediyesi Kandil Simidi dağıtıldı.

Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1445. yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle Kaymaklı Belediyesi Kandil Simidi dağıtıldı. 

 

Mevlit Kandili etkinlikleri çerçevesinde Kaymaklı'da tüm camilerde belediye tarafından vatandaşlara Kandil Simidi ikram edildi. Kurşunlu Cami, Yeni Cami, Karamanoğlu Cami, Eyüp Sultan Cami, Bekirağa Camii ve Mescid'de yapılan simit dağıtımı halkın memnuniyetiyle karşılandı.

 

Vatandaşlar, her kandil de simit dağıtarak kandillerini tebrik eden Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya teşekkür ettiler.

 

 

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Elma “Kandiller birlik ve beraberliğin nişanesidir. Hain saldırıda hayatlarını kaybeden, Aziz Şehitlerimizin ruhları şad makamları cennet olsun, Yüce Rabbim yaralı kardeşlerimize acil şifa versin. Kederli, üzüntülü ailelerine sabırlar versin. Terörü Kahhar ismiyle kahreylesin. Devletimizin, Milletimizin başı sağ olsun... Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. İnsanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Mevlid Kandili’nin beldemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.