Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek Parkı açtı

BELEDİYELER 15.03.2019 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek Parkı açtı

Kaymaklı Belediyesi, yeni inşa edilen iki parka isim verdi.
  Bekirağa Mahallesine yapılan kondisyon alanı ve çocuk parkına Mehmet Akif Ersoy Parkı ismi verilirken; Camikebir Mahallesindeki parka Necip Fazıl Kısakürek Parkı ismi verildi.   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Beldede yaptıkları parklara, 12 Mart İstiklal Marşı’sın Kabulünün önemine binaen Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un isminin verilmesini tercih ettiklerini ifade etti. Başkan Elma: “Camikebir Mahallemizde yaptığımız parkımıza da Vatan Şairi Necip Fazıl Kısakürek’in ismini verdik. İki büyük ustanın adı her daim yaşayacaktır elbet bizlerin de bunda bir katkısı olursa ne mutlu bizlere” dedi. Başkan Elma, parkların yapımı kadar korunmasının da büyük önem arz ettiğini ve bu noktada vatandaşlara önemli görevler düştüğünü hatırlatarak, “Bu parklar hepimizin, onlara sahip çıkalım” diye konuştu.
Kaymaklı Belediyesi, yeni inşa edilen iki parka isim verdi.

 

Bekirağa Mahallesine yapılan kondisyon alanı ve çocuk parkına Mehmet Akif Ersoy Parkı ismi verilirken; Camikebir Mahallesindeki parka Necip Fazıl Kısakürek Parkı ismi verildi.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Beldede yaptıkları parklara, 12 Mart İstiklal Marşı’sın Kabulünün önemine binaen Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un isminin verilmesini tercih ettiklerini ifade etti. Başkan Elma: “Camikebir Mahallemizde yaptığımız parkımıza da Vatan Şairi Necip Fazıl Kısakürek’in ismini verdik. İki büyük ustanın adı her daim yaşayacaktır elbet bizlerin de bunda bir katkısı olursa ne mutlu bizlere” dedi. Başkan Elma, parkların yapımı kadar korunmasının da büyük önem arz ettiğini ve bu noktada vatandaşlara önemli görevler düştüğünü hatırlatarak, “Bu parklar hepimizin, onlara sahip çıkalım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.