Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

SİYASET 03.04.2019 - 13:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı

Kaymaklı Belediyesi Eski Başkanı Halit Elma görevi halefi Başkan Harun Çekiç’e teslim etti.
  31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kaymaklı Belediye Başkanı seçilen Harun Çekiç görevi selefi Halit Elma’dan devraldı. Kaymaklı Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine önceki dönem meclis üyeleri ile yeni dönem meclis üyeleri de katıldı.   Eski Başkan Halit Elma: “Bu bir bayrak yarışıdır, biz bugüne kadar bize verilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Devraldığımız görevi bugün Harun Çekiç kardeşime devir ediyorum, bundan sonraki başkanlık görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Başkan Çekiç, Halit Elma’ya 10 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim ederek belediyeden uğurladı.   Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bugünden itibaren tüm Kaymaklıların belediye başkanı olacağını ifade etti. Başkan Çekiç, şöyle dedi: "Bize oy versin veya vermesin herkes bu belediyenin kapısını kendisine açık bulacaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, elimizden geldiği kadar çalıştık ve halkımızın takdiriyle belediye başkanlığı yarışını kazandık. Bizden önce görev yapan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Her biri daha iyi neler yapabilirimin gayreti içerisinde görev yapmışlardır. Bizler de göreve başladıktan sonra elimizden geleni yapacağız. Bu memleket için hep birlikte kamu kurum ve kuruluşlarımızla ve siz değerli halkımızla hep beraber neler yapabilirimin peşinde olacağız. Bütün muhtarlarımızla seçilmiş veya kaybetmiş adaylarımızla mahalle sorunlarını birlikte çözeceğiz. Sizlerin ve bize destek veren bütün dostlarımızın yüzlerini yere getirecek hiçbir anlayış içerisinde olmayacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."
Kaymaklı Belediyesi Eski Başkanı Halit Elma görevi halefi Başkan Harun Çekiç’e teslim etti.

 

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Kaymaklı Belediye Başkanı seçilen Harun Çekiç görevi selefi Halit Elma’dan devraldı. Kaymaklı Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine önceki dönem meclis üyeleri ile yeni dönem meclis üyeleri de katıldı.

 

Eski Başkan Halit Elma: “Bu bir bayrak yarışıdır, biz bugüne kadar bize verilen emaneti layıkıyla yerine getirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Devraldığımız görevi bugün Harun Çekiç kardeşime devir ediyorum, bundan sonraki başkanlık görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Başkan Çekiç, Halit Elma’ya 10 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim ederek belediyeden uğurladı.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç bugünden itibaren tüm Kaymaklıların belediye başkanı olacağını ifade etti. Başkan Çekiç, şöyle dedi: "Bize oy versin veya vermesin herkes bu belediyenin kapısını kendisine açık bulacaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, elimizden geldiği kadar çalıştık ve halkımızın takdiriyle belediye başkanlığı yarışını kazandık. Bizden önce görev yapan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Her biri daha iyi neler yapabilirimin gayreti içerisinde görev yapmışlardır. Bizler de göreve başladıktan sonra elimizden geleni yapacağız. Bu memleket için hep birlikte kamu kurum ve kuruluşlarımızla ve siz değerli halkımızla hep beraber neler yapabilirimin peşinde olacağız. Bütün muhtarlarımızla seçilmiş veya kaybetmiş adaylarımızla mahalle sorunlarını birlikte çözeceğiz. Sizlerin ve bize destek veren bütün dostlarımızın yüzlerini yere getirecek hiçbir anlayış içerisinde olmayacağız. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.