Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi Ödüle Doymuyor !

BELEDİYELER 18.11.2016 - 14:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi Ödüle Doymuyor !

Tarihi Kentler Birliği'nden Kaymaklı'ya Bir Ödül Daha aldı
Tarihi Kentler Birliği'nden Kaymaklı'ya Bir Ödül Daha aldı.    Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" ödül töreni gerçekleşti.   Kaymaklı Belediyesi, bir çok kez TKB tarafından ödüle layık görülmüştü. Bu sene de Kaymaklı Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme, Tarihi Konak-Papaz Evi gibi kültürel mirasa yönelik gözde projelerle gündemde olan belediyemiz ödüle layık görüldü.     Antalya EXPO Fuar Merkezinde, Tarihi Kentler Birliği tarafından gerçekleştirilen törende, tarih ve kültür mirasının korunması konusunda değerli katkılarından ve başarılı faaliyetlerinden dolayı açıklaması ile verilen ödül için TKB Değerlendirme Jürisi'ne teşekkür ederiz.  
Tarihi Kentler Birliği'nden Kaymaklı'ya Bir Ödül Daha aldı

Tarihi Kentler Birliği'nden Kaymaklı'ya Bir Ödül Daha aldı. 

 

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" ödül töreni gerçekleşti.

 

Kaymaklı Belediyesi, bir çok kez TKB tarafından ödüle layık görülmüştü. Bu sene de Kaymaklı Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme, Tarihi Konak-Papaz Evi gibi kültürel mirasa yönelik gözde projelerle gündemde olan belediyemiz ödüle layık görüldü.

 

 

Antalya EXPO Fuar Merkezinde, Tarihi Kentler Birliği tarafından gerçekleştirilen törende, tarih ve kültür mirasının korunması konusunda değerli katkılarından ve başarılı faaliyetlerinden dolayı açıklaması ile verilen ödül için TKB Değerlendirme Jürisi'ne teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.