Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi üretken belediyecilik ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyor

BELEDİYELER 20.02.2020 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymaklı Belediyesi üretken belediyecilik ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyor

Kaymaklı Belediyesi piyasa da maliyeti sekiz bin lirayı aşan camlı durakları düşük maliyet ile kendisi üretmeye başladı.
NEVŞEHİRMHA) Kaymaklı Belediyesi piyasa da maliyeti sekiz bin lirayı aşan camlı durakları düşük maliyet ile kendisi üretmeye başladı.    Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, vatandaşların emaneti olarak gördükleri belediyenin her bir kuruşuna sahip çıkacaklarını en baştan beri dile getirdiklerini hatırlatarak, bu kapsamda maliyetleri en aza indirerek üretkenliği en üst seviyeye çıkaracaklarını belirtti. Başkan Çekiç, “Yeni ve modern duraklarımızı ürettiğimiz gibi birçok önemli hizmeti kendimiz oluşturacağız. Bu doğrultuda çalışacak, her bir kuruşun hesabını vatandaşlarımıza verebilir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaymaklı Belediyesi piyasa da maliyeti sekiz bin lirayı aşan camlı durakları düşük maliyet ile kendisi üretmeye başladı.

NEVŞEHİRMHA) Kaymaklı Belediyesi piyasa da maliyeti sekiz bin lirayı aşan camlı durakları düşük maliyet ile kendisi üretmeye başladı. 

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, vatandaşların emaneti olarak gördükleri belediyenin her bir kuruşuna sahip çıkacaklarını en baştan beri dile getirdiklerini hatırlatarak, bu kapsamda maliyetleri en aza indirerek üretkenliği en üst seviyeye çıkaracaklarını belirtti. Başkan Çekiç, “Yeni ve modern duraklarımızı ürettiğimiz gibi birçok önemli hizmeti kendimiz oluşturacağız. Bu doğrultuda çalışacak, her bir kuruşun hesabını vatandaşlarımıza verebilir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.