MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesinde Bayramlaşma Yapıldı

BELEDİYELER 02.09.2017 - 14:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesinde Bayramlaşma Yapıldı

Kaymaklı Belediyesinde bayramlaşma programı Belediye hizmet binasında yapıldı.
  Kurban Bayramı nedeniyle Kaymaklı Belediyesince bayramlaşma töreni yapıldı. Belediye Toplantı Salonunda yapılan bayramlaşmaya başta Belediye Başkanı Halit Elma olmak üzere belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.   Bayramlaşma programındaki konuşmasında; başta katılımcıların olmak üzere tüm Kaymaklılıların bayramlarını kutlayan Başkan Elma; 'Çok özel günlerden olan bu Kurban bayramında, ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalı, köy ve mahalle komşularımızla bayramlaşarak, özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla ve şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, ziyaretler yaparak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız.' ifadelerinde bulundu.
Kaymaklı Belediyesinde bayramlaşma programı Belediye hizmet binasında yapıldı.

 

Kurban Bayramı nedeniyle Kaymaklı Belediyesince bayramlaşma töreni yapıldı. Belediye Toplantı Salonunda yapılan bayramlaşmaya başta Belediye Başkanı Halit Elma olmak üzere belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

 

Bayramlaşma programındaki konuşmasında; başta katılımcıların olmak üzere tüm Kaymaklılıların bayramlarını kutlayan Başkan Elma; 'Çok özel günlerden olan bu Kurban bayramında, ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalı, köy ve mahalle komşularımızla bayramlaşarak, özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla ve şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, ziyaretler yaparak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız.' ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.