Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesinde Durmak Yok Yola Devam

BELEDİYELER 18.04.2017 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesinde Durmak Yok Yola Devam

Kaymaklı Belediyesi, kasaba içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Kaymaklı Belediyesi, kasaba içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.   Kaymaklı Lisesi'nin batısından başlayarak Nevşehir yoluna bağlanacak yol 10 metre genişliğinde olacak. Kaymaklı Lisesi ve bölgede yapılacak önemli projelerin getireceği yoğunluk ve vatandaşların yoğun taleplerini göz önünde bulunduran Kaymaklı Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hafriyat ve dolgu çalışmalarının devam ettiği yolun birinci etabını tamamlanmış olacak.   Yapılan yeni yol açma çalışmalarını değerlendiren Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Kaymaklı’nın sorunlarının çözümü için Kaymaklı Belediyesi olarak var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.   Başkan Elma: “Kaymaklı'nın her metrekaresine gerekli hizmetleri götürüyoruz. Bu hizmeti ise konusunda uzman ekiplerimizle, ortak akılla, bölge sakinlerinin görüşlerini de alarak doğru projeler üreterek yapıyoruz. Çevre yolu dahil kasaba içerisinde de açtığımız yollar trafiğinin rahatlamasını sağlayacak. Planlanan projeleri etap etap yapacağız. Amacımız birinci etabı bitmek üzere, var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.  
Kaymaklı Belediyesi, kasaba içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Kaymaklı Belediyesi, kasaba içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Kaymaklı Lisesi'nin batısından başlayarak Nevşehir yoluna bağlanacak yol 10 metre genişliğinde olacak. Kaymaklı Lisesi ve bölgede yapılacak önemli projelerin getireceği yoğunluk ve vatandaşların yoğun taleplerini göz önünde bulunduran Kaymaklı Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hafriyat ve dolgu çalışmalarının devam ettiği yolun birinci etabını tamamlanmış olacak.

 

Yapılan yeni yol açma çalışmalarını değerlendiren Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma Kaymaklı’nın sorunlarının çözümü için Kaymaklı Belediyesi olarak var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

 

Başkan Elma: “Kaymaklı'nın her metrekaresine gerekli hizmetleri götürüyoruz. Bu hizmeti ise konusunda uzman ekiplerimizle, ortak akılla, bölge sakinlerinin görüşlerini de alarak doğru projeler üreterek yapıyoruz. Çevre yolu dahil kasaba içerisinde de açtığımız yollar trafiğinin rahatlamasını sağlayacak. Planlanan projeleri etap etap yapacağız. Amacımız birinci etabı bitmek üzere, var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.