MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

BELEDİYELER 15.07.2017 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.   Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, şehitler için Kurşunlu Camiinde mevlit okutulup, helva dağıtıldı. Belediye Başkanı Halit Elma, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde canları pahasına vatanı savunan, 15 Temmuz şehitleri için de helva ve meşrubat dağıtıldığını söyledi.   15 Temmuz gecesinde Aziz Türk Millinin birlik ve beraberliği elde ettiğini aktaran Başkan Elma, "15 Temmuz'un demokrasi tarihi açısından bir milat olmuştur. O günü Allah bir daha bizlere bir daha yaşatmasın. O gün yaşanan olaylar sonrasında vatanımızın gerek birliğini gerekse istikrarını bir kez daha göstermiştir. Bizlerde belediye olarak, Kurşunlu Camiimizde ve taziye evimizde o hain gecede canını ortaya koyan vatandaşlarımız için dualar okuyup, çeşitli ikramlarda bulunduk." dedi.  
Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, şehitler için Kurşunlu Camiinde mevlit okutulup, helva dağıtıldı. Belediye Başkanı Halit Elma, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde canları pahasına vatanı savunan, 15 Temmuz şehitleri için de helva ve meşrubat dağıtıldığını söyledi.

 

15 Temmuz gecesinde Aziz Türk Millinin birlik ve beraberliği elde ettiğini aktaran Başkan Elma, "15 Temmuz'un demokrasi tarihi açısından bir milat olmuştur. O günü Allah bir daha bizlere bir daha yaşatmasın. O gün yaşanan olaylar sonrasında vatanımızın gerek birliğini gerekse istikrarını bir kez daha göstermiştir. Bizlerde belediye olarak, Kurşunlu Camiimizde ve taziye evimizde o hain gecede canını ortaya koyan vatandaşlarımız için dualar okuyup, çeşitli ikramlarda bulunduk." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.