Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Düzenlendi

NEVŞEHİR 15.07.2018 - 19:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Düzenlendi

Kaymaklı Belediyesi 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk millerinin dimdik durduğu günün yıldönümünü özel etkinliklerle andı.
  Sabah namazında buluşan vatandaşlar, namazın ardından 15 Temmuz Parkında buluştu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan buluşmada Kaymaklı Belediyesi vatandaşlara kahvaltı ikram etti. Etkinlik dualarla son buldu.   Başkan Elma’dan 15 Temmuz Mesajı   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Elma, "Ülkemizi bölmek, parçalamak ve ülkemizde kardeş kanı akıtmak isteyenlere milletimiz 15 Temmuz’da gerekli dersi vermiştir. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında Türk milletini bulacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten milletimizi kutlarken, demokrasi şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Kaymaklı Belediyesi 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk millerinin dimdik durduğu günün yıldönümünü özel etkinliklerle andı.

 

Sabah namazında buluşan vatandaşlar, namazın ardından 15 Temmuz Parkında buluştu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan buluşmada Kaymaklı Belediyesi vatandaşlara kahvaltı ikram etti. Etkinlik dualarla son buldu.

 

Başkan Elma’dan 15 Temmuz Mesajı

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Elma, "Ülkemizi bölmek, parçalamak ve ülkemizde kardeş kanı akıtmak isteyenlere milletimiz 15 Temmuz’da gerekli dersi vermiştir. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında Türk milletini bulacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten milletimizi kutlarken, demokrasi şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.