MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da 29 Ekim Çelenk Koyma Töreni Yapıldı

BELEDİYELER 28.10.2016 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da 29 Ekim Çelenk Koyma Töreni Yapıldı

Kaymaklı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni, Kaymaklı İlkokulu tören alanında yapıldı.
Kaymaklı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni, Kaymaklı İlkokulu tören alanında yapıldı.   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın, Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi. Törene belediye meclis üyeleri, ilk, orta ve lise okul müdürleri, sağlık çalışanları, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle Başkan Halit Elma, şu mesajı yayımladı: Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü büyük bir coşkuyla ve gururla kutluyoruz. Bu 93 yıl boyunca egemenliğine, değerlerine, kardeşliğine kast etmeye yeltenen iç ve dış düşmanlarına karşı bir ve beraber olarak fırsat vermeyen aziz milletimiz; tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihanet olan 15 Temmuz gecesindeki hainlere de birbirine kenetlenerek canı pahasına geçit vermemiştir.   Kurtuluş Savaşı’nda kendisine boyunduruk vurmaya yeltenen düşmanlarına karşı ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu; vatanımızın bekasına, milletimizin kardeşliğine ve iradesine kast eden hainlere karşı bir ve beraber olan Milletimizce 15 Temmuz gecesinde bir kez daha yaşatılmıştır.   Aziz Milletimiz; cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş ve bundan sonra da göstermeye devam edecektir.   Büyük bir gurur ve coşku içerisinde olduğumuz bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Kaymaklı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni, Kaymaklı İlkokulu tören alanında yapıldı.

Kaymaklı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni, Kaymaklı İlkokulu tören alanında yapıldı.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın, Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi. Törene belediye meclis üyeleri, ilk, orta ve lise okul müdürleri, sağlık çalışanları, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle Başkan Halit Elma, şu mesajı yayımladı:

Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü büyük bir coşkuyla ve gururla kutluyoruz.
Bu 93 yıl boyunca egemenliğine, değerlerine, kardeşliğine kast etmeye yeltenen iç ve dış düşmanlarına karşı bir ve beraber olarak fırsat vermeyen aziz milletimiz; tarihimiz boyunca karşı karşıya kaldığımız en büyük ihanet olan 15 Temmuz gecesindeki hainlere de birbirine kenetlenerek canı pahasına geçit vermemiştir.

 

Kurtuluş Savaşı’nda kendisine boyunduruk vurmaya yeltenen düşmanlarına karşı ecdadımızın sergilediği birlik ve beraberlik ruhu; vatanımızın bekasına, milletimizin kardeşliğine ve iradesine kast eden hainlere karşı bir ve beraber olan Milletimizce 15 Temmuz gecesinde bir kez daha yaşatılmıştır.

 

Aziz Milletimiz; cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş ve bundan sonra da göstermeye devam edecektir.

 

Büyük bir gurur ve coşku içerisinde olduğumuz bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.