Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Benim Memleketim Ödül Töreni Gerçekleşti

NEVŞEHİR 26.12.2017 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Benim Memleketim Ödül Töreni Gerçekleşti

Kaymaklı Belediyesi tarafından organize edilen “Benim Memleketim” isimli gezi yazısı yarışması sonuçlandı.
  Kaymaklı'da eğitim veren kurumlar arasında Kaymaklı Belediyesi tarafından organize edilen Benim Memleketim isimli gezi yazısı yarışması gerçekleştirildi. İki aşamalı organizasyonda ilk olarak öğrenciler Kaymaklı’da bulunan tarihi mekânları gezerek bilgi aldı. Gezinin ardından öğrencilerden gezi yazısı yazmaları istendi. Değerlendirilen yazılar arasından seçilen eserler bugün açıklanarak ödül töreni yapıldı. Dereceye girenlere ödülleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma tarafından takdim edildi.   Seçilen eserlerin Kaymaklı Belediye Gazetesinde de okuyucuların beğenisine sunulacağı belirtildi.     Benim Memleketim Projesi Nedir? Kaymaklı Belediyesi, Basın ve Halkla İlişkiler Ofisi tarafından beldede öğrenim gören öğrencilere yönelik “Benim Memleketim” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan Kaymaklı’nın önemli ve ünlü mekânları çocuklarımıza gezdirilerek, aidiyet duygusu, gezi kültürü, tarihi korumak ve yaşatmak gibi kavramlarda farkındalık yaratılması amaçlanmış ve bu doğrultuda gezilere katılan öğrencilerden gezi yazısı yazmaları istenmiştir.
Kaymaklı Belediyesi tarafından organize edilen “Benim Memleketim” isimli gezi yazısı yarışması sonuçlandı.

 

Kaymaklı'da eğitim veren kurumlar arasında Kaymaklı Belediyesi tarafından organize edilen Benim Memleketim isimli gezi yazısı yarışması gerçekleştirildi. İki aşamalı organizasyonda ilk olarak öğrenciler Kaymaklı’da bulunan tarihi mekânları gezerek bilgi aldı. Gezinin ardından öğrencilerden gezi yazısı yazmaları istendi. Değerlendirilen yazılar arasından seçilen eserler bugün açıklanarak ödül töreni yapıldı. Dereceye girenlere ödülleri Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma tarafından takdim edildi.

 

Seçilen eserlerin Kaymaklı Belediye Gazetesinde de okuyucuların beğenisine sunulacağı belirtildi. 

 

 Benim Memleketim Projesi Nedir?

Kaymaklı Belediyesi, Basın ve Halkla İlişkiler Ofisi tarafından beldede öğrenim gören öğrencilere yönelik “Benim Memleketim” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan Kaymaklı’nın önemli ve ünlü mekânları çocuklarımıza gezdirilerek, aidiyet duygusu, gezi kültürü, tarihi korumak ve yaşatmak gibi kavramlarda farkındalık yaratılması amaçlanmış ve bu doğrultuda gezilere katılan öğrencilerden gezi yazısı yazmaları istenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.