Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

NEVŞEHİR 29.10.2018 - 12:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Belediye Başkanı Halit Elma’nın katılımlarıyla Kaymaklı Atatürk Orta Okulu bahçesinde gerçekleşti.
  Kutlamalara okul idarecileri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Coşkulu bir şekilde devam eden Törende ilk ve ortaöğretim ile lise öğrencileri şiirler okudu.    Tek bayrak, tek millet ve tek vatan düşüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırılan Cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varlığına ilelebet devam edecektir.     Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 95.yılı Kutlu Olsun.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Belediye Başkanı Halit Elma’nın katılımlarıyla Kaymaklı Atatürk Orta Okulu bahçesinde gerçekleşti.

 

Kutlamalara okul idarecileri, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Coşkulu bir şekilde devam eden Törende ilk ve ortaöğretim ile lise öğrencileri şiirler okudu.

 

 Tek bayrak, tek millet ve tek vatan düşüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırılan Cumhuriyetimiz, Türk milletinin sonsuz varlığına ilelebet devam edecektir.

 

  Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 95.yılı Kutlu Olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.