Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da İlk İftar Yapıldı

NEVŞEHİR 16.05.2018 - 23:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da İlk İftar Yapıldı

Toplu iftar geleneğini sürdüren Kaymaklı Belediyesi, Taziye ve Konuk Evi’ne iftar sofrası kurdu.
Kaymaklı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘İftar Sofrası’ bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlar, Ramazan’ın ilk iftarını açmak için iftar sofrasına yoğun ilgi gösterdi. Her şeyin özenle hazırlandığı alanda Ramazan’ın ilk iftarı karşılandı. Kaymaklı Belediyesi İftar Sofrası, Ramazan ayı boyunca Taziye ve Konuk Evinde vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca bakıma muhtaç engelli ve yaşlı vatandaşlar içinse yemekler evlerine servis edilecek.
Toplu iftar geleneğini sürdüren Kaymaklı Belediyesi, Taziye ve Konuk Evi’ne iftar sofrası kurdu.

Kaymaklı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘İftar Sofrası’ bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlar, Ramazan’ın ilk iftarını açmak için iftar sofrasına yoğun ilgi gösterdi. Her şeyin özenle hazırlandığı alanda Ramazan’ın ilk iftarı karşılandı.


Kaymaklı Belediyesi İftar Sofrası, Ramazan ayı boyunca Taziye ve Konuk Evinde vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca bakıma muhtaç engelli ve yaşlı vatandaşlar içinse yemekler evlerine servis edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.