Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Ödüllü Sigara Bırakma Kampanyası Başlatıldı

GÜNCEL 08.01.2018 - 09:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Ödüllü Sigara Bırakma Kampanyası Başlatıldı

Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada ödüllü sigara bırakma kampanyası başlatıldı.
  Kaymaklı Belediyesi, düzenlendiği kampanya ile belde halkı arasında sigarayı bıraktığını taahhüt edenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirecek. Kaymaklı Belediyesi, Kaymaklı’yı sağlıklı bir toplum yapma amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Sigara içen Kaymaklı vatandaşlarını sigarayı bırakmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında sigarayı bırakan vatandaşlara çeşitli hediyeler verilecek. Kampanya hakkında bilgi veren Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, sigaranın sağlığı, ekonomiyi, gelecek nesilleri tehdit eden önemli bir unsur olduğunu belirtirken, bu tarz faaliyetlerin toplumsal açıdan çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Elma, "Sigarayı bırakma kampanyasına halkımız, düzenlenen afişlerle katılıma teşvik edildi. Ödüllü sigarayı bırak kampanyasının amacı bir bırakma günü belirleyerek sigarayı bırakma fikrini oluşturmak, bırakmak isteyenleri harekete geçirerek yardımcı olmak, sigaranın zararları ve sağlıklı yaşam konusundaki genel bilinçlenmeye katkı sağlamak" diye konuştu.   Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların Kaymaklı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Ofisine müracaat etmeleri gerektiği belirtilirken 9 Şubat 2018 Cuma günü yapılacak törenle hediyelerin verileceği öğrenildi. 
Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada ödüllü sigara bırakma kampanyası başlatıldı.

 

Kaymaklı Belediyesi, düzenlendiği kampanya ile belde halkı arasında sigarayı bıraktığını taahhüt edenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirecek. Kaymaklı Belediyesi, Kaymaklı’yı sağlıklı bir toplum yapma amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçiriyor. Sigara içen Kaymaklı vatandaşlarını sigarayı bırakmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında sigarayı bırakan vatandaşlara çeşitli hediyeler verilecek. Kampanya hakkında bilgi veren Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, sigaranın sağlığı, ekonomiyi, gelecek nesilleri tehdit eden önemli bir unsur olduğunu belirtirken, bu tarz faaliyetlerin toplumsal açıdan çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Elma, "Sigarayı bırakma kampanyasına halkımız, düzenlenen afişlerle katılıma teşvik edildi. Ödüllü sigarayı bırak kampanyasının amacı bir bırakma günü belirleyerek sigarayı bırakma fikrini oluşturmak, bırakmak isteyenleri harekete geçirerek yardımcı olmak, sigaranın zararları ve sağlıklı yaşam konusundaki genel bilinçlenmeye katkı sağlamak" diye konuştu.

 

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların Kaymaklı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Ofisine müracaat etmeleri gerektiği belirtilirken 9 Şubat 2018 Cuma günü yapılacak törenle hediyelerin verileceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.