Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Pazar Denetimi Yapıldı

BELEDİYELER 02.01.2018 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Pazar Denetimi Yapıldı

Kaymaklı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Pazar yerinde denetleme yapıldı.
  Vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla zabıta ekipleri Kaymaklı'da pazar tezgâhlarında denetim yaptı. Ekipler ayrıca terazilerde detaylı kontrol yaptı.    Kaymaklı Kapalı Pazarı Yeri'ndeki tezgahları inceleyen ekipler denetimlerde ürünlerin son kullanım tarihleri, etiketleri ve ürünlerin genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol etti. Kontrollerde ekipler satıcıların terazilerini de inceledi. Ekipler ayrıca meyve ve sebzelerde yer alan etiketlerin kurallara uygun olup olmadığına bakarak, fiyatların görünür şekilde yazılması konusunda satıcıları uyardı.    Pazarların standart niteliklere kavuşturulması, alıcı ve satıcının daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla yapılan denetimlerden ise vatandaşlar ise son derece memnun olduklarını belirtti.
Kaymaklı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından Pazar yerinde denetleme yapıldı.

 

Vatandaşların gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla zabıta ekipleri Kaymaklı'da pazar tezgâhlarında denetim yaptı. Ekipler ayrıca terazilerde detaylı kontrol yaptı.

 

 Kaymaklı Kapalı Pazarı Yeri'ndeki tezgahları inceleyen ekipler denetimlerde ürünlerin son kullanım tarihleri, etiketleri ve ürünlerin genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol etti. Kontrollerde ekipler satıcıların terazilerini de inceledi. Ekipler ayrıca meyve ve sebzelerde yer alan etiketlerin kurallara uygun olup olmadığına bakarak, fiyatların görünür şekilde yazılması konusunda satıcıları uyardı.

 

 Pazarların standart niteliklere kavuşturulması, alıcı ve satıcının daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla yapılan denetimlerden ise vatandaşlar ise son derece memnun olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.