MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Sigarayı Bırakan Vatandaşlar Ödüllendirildi

GÜNCEL 09.02.2018 - 11:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Sigarayı Bırakan Vatandaşlar Ödüllendirildi

Kaymaklı Belediyesi tarafından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde, sigarayı bırakan vatandaşlar için ödül töreni düzenlendi.
  Kaymaklı Belediyesi tarafından “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” kapsamında bir ay önce başlatılan Kaymaklı sigarayı bırakıyor etkinliği ile birlikte sigarayı bırakan 10 kişi için tören düzenledi. Sigarayı bırakan vatandaşlara sertifika ile birlikte spora teşvik amacıyla eşofman takımı ve spor ayakkabısı hediye edildi.   Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma,  “9 Şubat sigaraya karşı bir farkındalık oluşturma ve sigarayı bırakma günü olarak önem arz ediyor. Sigara içenler harcamalarından öteye sağlıklarını da yakmaktadırlar. Milli servetimizi, özellikle genç canlarımızı, ihtiyarlarımızı korumak için bu farkındalığı oluşturmamız gerekiyor. 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü, sigara kullanma alışkanlığı olan insanların sigaranın zararları konusundaki bilgilerini artırmak suretiyle, insanların sigara kullanma alışkanlığından uzaklaşmasına sebep olacak birtakım davranış değişikliklerine sebep olmaktır. Sigarayı bırakan arkadaşlara ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kendileri için yaptıkları bu mücadelenin sigara içenlere örnek olmasını diliyorum” dedi.   
Kaymaklı Belediyesi tarafından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde, sigarayı bırakan vatandaşlar için ödül töreni düzenlendi.

 

Kaymaklı Belediyesi tarafından “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” kapsamında bir ay önce başlatılan Kaymaklı sigarayı bırakıyor etkinliği ile birlikte sigarayı bırakan 10 kişi için tören düzenledi. Sigarayı bırakan vatandaşlara sertifika ile birlikte spora teşvik amacıyla eşofman takımı ve spor ayakkabısı hediye edildi.

 

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma,  “9 Şubat sigaraya karşı bir farkındalık oluşturma ve sigarayı bırakma günü olarak önem arz ediyor. Sigara içenler harcamalarından öteye sağlıklarını da yakmaktadırlar. Milli servetimizi, özellikle genç canlarımızı, ihtiyarlarımızı korumak için bu farkındalığı oluşturmamız gerekiyor. 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü, sigara kullanma alışkanlığı olan insanların sigaranın zararları konusundaki bilgilerini artırmak suretiyle, insanların sigara kullanma alışkanlığından uzaklaşmasına sebep olacak birtakım davranış değişikliklerine sebep olmaktır. Sigarayı bırakan arkadaşlara ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kendileri için yaptıkları bu mücadelenin sigara içenlere örnek olmasını diliyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.