Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da Yeni Oyun Parkı ve Spor Alanı Yapılıyor

NEVŞEHİR 19.07.2018 - 13:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da Yeni Oyun Parkı ve Spor Alanı Yapılıyor

Yeni çocuk oyun, dinlenme ve kondisyon alanı yapılıyor.
  Bekirağa Mahallesi üzerinde bulunan alana, Kaymaklı Belediyesi tarafından modern bir park projesi hayata geçiriliyor. İnşaa çalışmalarına başlanılan parkta, spor aletleri, gezi yolu, kamelyalar ve çeşitli ağaçların da bulunacağı belirtilirken, parkın en kısa sürede bitirilip hizmete geçirilmesi planlıyor. Tesviye aşamasında sona gelinen parktaki çalışmalar mahalle halkını da mutlu etti.   Başkan Elma, parkların halkın sosyalleşmesi için önemli olduğunu belirtti. Başkan Elma: “Kaymaklı’nın yenilenen çehresine yakışır, modern parklar inşaa ediyoruz. Kondisyon alanları ile sağlıklı bir Kaymaklı hedefliyor, halkımızın birlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını niyaz ediyoruz” dedi.
Yeni çocuk oyun, dinlenme ve kondisyon alanı yapılıyor.

 

Bekirağa Mahallesi üzerinde bulunan alana, Kaymaklı Belediyesi tarafından modern bir park projesi hayata geçiriliyor. İnşaa çalışmalarına başlanılan parkta, spor aletleri, gezi yolu, kamelyalar ve çeşitli ağaçların da bulunacağı belirtilirken, parkın en kısa sürede bitirilip hizmete geçirilmesi planlıyor. Tesviye aşamasında sona gelinen parktaki çalışmalar mahalle halkını da mutlu etti.

 

Başkan Elma, parkların halkın sosyalleşmesi için önemli olduğunu belirtti. Başkan Elma: “Kaymaklı’nın yenilenen çehresine yakışır, modern parklar inşaa ediyoruz. Kondisyon alanları ile sağlıklı bir Kaymaklı hedefliyor, halkımızın birlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını niyaz ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.