Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı'da Yeni Yollar Ağaçlarla Donatıldı

BELEDİYELER 19.12.2017 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı'da Yeni Yollar Ağaçlarla Donatıldı

Kaymaklı Belediyesi tarafından belde içerisinde yeni açılan cadde ve sokaklara ağaç dikimi yapıldı.
  Kaymaklı Belediyesi, beldenin daha yeşil görünmesi ve güzelleştirilmesi adına yaptığı ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, beldede yeni açılan cadde ve sokaklara ağaç dikimi yaptı. Yeşil bir Kaymaklı için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, “Trafiğe yeni açılan, altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sokaklardaki ağaçlandırma çalışmalarımız ile birlikte daha yeşil bir Kaymaklı için çalışıyoruz” dedi. 
Kaymaklı Belediyesi tarafından belde içerisinde yeni açılan cadde ve sokaklara ağaç dikimi yapıldı.

 

Kaymaklı Belediyesi, beldenin daha yeşil görünmesi ve güzelleştirilmesi adına yaptığı ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, beldede yeni açılan cadde ve sokaklara ağaç dikimi yaptı.


Yeşil bir Kaymaklı için aralıksız çalıştıklarını söyleyen Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, “Trafiğe yeni açılan, altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sokaklardaki ağaçlandırma çalışmalarımız ile birlikte daha yeşil bir Kaymaklı için çalışıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.