Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı İlkokulu 2.Sınıf Öğrencisi Nevşehir Birincisi Oldu

EĞİTİM 01.11.2017 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı İlkokulu 2.Sınıf Öğrencisi Nevşehir Birincisi Oldu

Kaymaklı İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Kellahlı, Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Nevşehir il birincisi oldu.
  Kaymaklı İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif  Kellahlı, Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Nevşehir il birincisi oldu.   Nevşehir genelinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Nevşehir il birincisi olan Elif Kellahlı ve öğretmenleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı makamında ziyaret etti. Birinci olan resim hakkında Başkan Elma’ya bilgi veren öğrenciye Başkan Elma’da hediye takdiminde bulundu. Başkan Elma, bu ülkenin kurtuluş mücadelesinde Elif bacılar, Fatma analar ve nice Anadolu kadını en ön saflarda yer aldığını vurguladı. Başkan Elma: “İstiklal mücadelemizin sonucunda Cumhuriyeti kazandıran kahramanların torunları şimdi cumhuriyeti koruyor. Bizleri onure eden öğrencimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Başarıları daim olsun” dedi.
Kaymaklı İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif Kellahlı, Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Nevşehir il birincisi oldu.

 

Kaymaklı İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Elif  Kellahlı, Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Nevşehir il birincisi oldu.

 

Nevşehir genelinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim yarışmasında Nevşehir il birincisi olan Elif Kellahlı ve öğretmenleri, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’yı makamında ziyaret etti. Birinci olan resim hakkında Başkan Elma’ya bilgi veren öğrenciye Başkan Elma’da hediye takdiminde bulundu. Başkan Elma, bu ülkenin kurtuluş mücadelesinde Elif bacılar, Fatma analar ve nice Anadolu kadını en ön saflarda yer aldığını vurguladı. Başkan Elma: “İstiklal mücadelemizin sonucunda Cumhuriyeti kazandıran kahramanların torunları şimdi cumhuriyeti koruyor. Bizleri onure eden öğrencimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Başarıları daim olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.