MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Kasabası Çiçeklerle Renklendi

BELEDİYELER 27.05.2017 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Kasabası Çiçeklerle Renklendi

Kaymaklı Belediyesi ekipleri, refüj, kavşak, park ve bahçelere renk renk çiçekler ekerek beldeyi güzelleştiriyor.
Kaymaklı Belediyesi ekipleri, refüj, kavşak, park ve bahçelere renk renk çiçekler ekerek beldeyi güzelleştiriyor.   Kaymaklı Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Park ve yeşil alanların bakımının yanı sıra çiçek ekimine de başlayan ekipler, çalışmaları ile göz dolduruyor. Gerekli çevre düzenlemelerinin ardından, farklı türden çiçeklerin dikimini yaparak beldeyi süslüyorlar. Çiçekler, şimdiden görsel bir şölen oluşturuyor.   Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halit Elma, “Havaların ısınması ile birlikte bütün birimlerimiz kendi alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan yol bakım onarım çalışmaları yapılırken, bir yandan da çevre düzenlemesi yapılıyor. Bununla beraber her yıl olduğu gibi ilkbaharın gelmesi ile yeşil alanların bakımları yapılarak mevsimlik çiçek dikimleri yapılıyor" dedi.  
Kaymaklı Belediyesi ekipleri, refüj, kavşak, park ve bahçelere renk renk çiçekler ekerek beldeyi güzelleştiriyor.

Kaymaklı Belediyesi ekipleri, refüj, kavşak, park ve bahçelere renk renk çiçekler ekerek beldeyi güzelleştiriyor.

 

Kaymaklı Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Park ve yeşil alanların bakımının yanı sıra çiçek ekimine de başlayan ekipler, çalışmaları ile göz dolduruyor.

Gerekli çevre düzenlemelerinin ardından, farklı türden çiçeklerin dikimini yaparak beldeyi süslüyorlar. Çiçekler, şimdiden görsel bir şölen oluşturuyor.

 

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halit Elma, “Havaların ısınması ile birlikte bütün birimlerimiz kendi alanlarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan yol bakım onarım çalışmaları yapılırken, bir yandan da çevre düzenlemesi yapılıyor. Bununla beraber her yıl olduğu gibi ilkbaharın gelmesi ile yeşil alanların bakımları yapılarak mevsimlik çiçek dikimleri yapılıyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.