MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı kent konseyinden Bahar Kalkanı harekatına tam destek

06.03.2020 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kaymaklı kent konseyinden Bahar Kalkanı harekatına tam destek

Kaymaklı Belediyesinin öncülüğünde oluşturulan kent konseyi Mart ayı toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib’te sürdürdüğü Bahar Kalkanı harekatına tam destek açıklanmasında bulunuldu.
NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediyesinin öncülüğünde oluşturulan kent konseyi Mart ayı toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib’te sürdürdüğü Bahar Kalkanı harekatına tam destek açıklanmasında bulunuldu.   Açıklamada; “27 Şubat 2020 gecesi Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya yapılan hain saldırıda 33 kahraman evladımız şehit edilmiş, 32 evladımız yaralanmıştır. Acımız büyüktür. Milletimizin başı sağ olsun. Alçak ve menfur saldırıyı Kaymaklı Kent Konseyi olarak bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Suriye’de başlayan Bahar Kalkanı operasyonunda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ayağına taş değmemesi için dua ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti yedi yüz seksen üç bin beş yüz altmış iki kilometre kare vatan toprağıyla bölünmez bir bütündür. Dünyanın dört bir yanında mazlumların yanında yer almış, İslam coğrafyasının birliğini tek başına da olsa korumaya çabalayan yegane devlettir. Okyanus ötelerinden barış ve demokrasi vaatleri ile bölgemizde insanlık vahşeti ve savaş suçu işleyenlere karşı dik duran devletimizin, Kosova’da, Mohaç’ta, Çanakkale’de, İstiklal Harbinde, Kıbrıs’ta olduğu gibi bugünde destanlar yazan kahraman Türk ordusunun yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: “Ülkemiz şu iki şeyin ülkesidir: Biri çiftçi diğeri asker. Biz çok iyi çiftçi ve asker yetiştiren bir ulusuz. İyi çiftçi yetiştirdik, çünkü topraklarımız çoktur. İyi asker yetiştirdik, çünkü o toprakları isteyen düşmanlar çoktur... Bundan sonra da daha iyi çiftçi ve asker olacağız. Ancak bundan sonra asker oluşumuz artık eskisi gibi başkalarının hırsı, şanı, şöhreti ve keyfi için değil; yalnız ve yalnız bu aziz topraklarımızı korumak içindir.” Tüm dünyaya bir kez daha söylüyoruz: Aziz şehitlerimizin kanları ile vatan bildiğimiz bu toprakları, canımız pahasına müdafaa edeceğiz. Bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı dindirtmeyeceğiz, vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, gazilerimiz emin olsun, unutursak kanımız kurusun. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Bu vesileyle Mart Ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği, 21 Mart Nevruz Kutlamaları ve tüm eğlence programları iptal olduğunu, yalnızca 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için Şehitlerimiz Anısına fidan dikeceğimizi belirtmek isteriz” denildi.
Kaymaklı Belediyesinin öncülüğünde oluşturulan kent konseyi Mart ayı toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib’te sürdürdüğü Bahar Kalkanı harekatına tam destek açıklanmasında bulunuldu.

NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediyesinin öncülüğünde oluşturulan kent konseyi Mart ayı toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin İdlib’te sürdürdüğü Bahar Kalkanı harekatına tam destek açıklanmasında bulunuldu.

 

Açıklamada; “27 Şubat 2020 gecesi Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya yapılan hain saldırıda 33 kahraman evladımız şehit edilmiş, 32 evladımız yaralanmıştır. Acımız büyüktür. Milletimizin başı sağ olsun. Alçak ve menfur saldırıyı Kaymaklı Kent Konseyi olarak bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Suriye’de başlayan Bahar Kalkanı operasyonunda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ayağına taş değmemesi için dua ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti yedi yüz seksen üç bin beş yüz altmış iki kilometre kare vatan toprağıyla bölünmez bir bütündür. Dünyanın dört bir yanında mazlumların yanında yer almış, İslam coğrafyasının birliğini tek başına da olsa korumaya çabalayan yegane devlettir. Okyanus ötelerinden barış ve demokrasi vaatleri ile bölgemizde insanlık vahşeti ve savaş suçu işleyenlere karşı dik duran devletimizin, Kosova’da, Mohaç’ta, Çanakkale’de, İstiklal Harbinde, Kıbrıs’ta olduğu gibi bugünde destanlar yazan kahraman Türk ordusunun yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: “Ülkemiz şu iki şeyin ülkesidir: Biri çiftçi diğeri asker. Biz çok iyi çiftçi ve asker yetiştiren bir ulusuz. İyi çiftçi yetiştirdik, çünkü topraklarımız çoktur. İyi asker yetiştirdik, çünkü o toprakları isteyen düşmanlar çoktur... Bundan sonra da daha iyi çiftçi ve asker olacağız. Ancak bundan sonra asker oluşumuz artık eskisi gibi başkalarının hırsı, şanı, şöhreti ve keyfi için değil; yalnız ve yalnız bu aziz topraklarımızı korumak içindir.” Tüm dünyaya bir kez daha söylüyoruz: Aziz şehitlerimizin kanları ile vatan bildiğimiz bu toprakları, canımız pahasına müdafaa edeceğiz. Bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı dindirtmeyeceğiz, vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, gazilerimiz emin olsun, unutursak kanımız kurusun. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Bu vesileyle Mart Ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği, 21 Mart Nevruz Kutlamaları ve tüm eğlence programları iptal olduğunu, yalnızca 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için Şehitlerimiz Anısına fidan dikeceğimizi belirtmek isteriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.