Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da 112 Acil Servis Hizmete Başladı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2016 - 08:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da 112 Acil Servis Hizmete Başladı

Nevşehir’in Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında 112 Acil servis hizmete girdi. Kapadokya Bölgesinin önemi turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kaymaklı Kasabasında Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü tarafından 112 Acil Servis hizmete açıldı. Kaymaklı Kasabasında Halk Sağlığı kompleksleri içerisinde hizmet vermeye başlayan 112 Acil Servis ekipleri kasaba içerisinde yaşanan olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale etmiş olacak. Kaymaklı Kasabasında hizmete açılan 112 Acil Servis ekiplerini ziyaret eden Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’a kasabaya başlatmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti. Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, ‘’Kaymaklı Kasabası halkına daha hızlı ve daha sağlıklı bir hizmet vereceğimiz için son derece mutluyuz. Kaymaklı Kasabamıza 112 Acil Servisimiz hayırlı olsun’’ diye konuştu.  

Nevşehir’in Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında 112 Acil servis hizmete girdi.
Kapadokya Bölgesinin önemi turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kaymaklı Kasabasında Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü tarafından 112 Acil Servis hizmete açıldı. Kaymaklı Kasabasında Halk Sağlığı kompleksleri içerisinde hizmet vermeye başlayan 112 Acil Servis ekipleri kasaba içerisinde yaşanan olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale etmiş olacak.
Kaymaklı Kasabasında hizmete açılan 112 Acil Servis ekiplerini ziyaret eden Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay’a kasabaya başlatmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür etti.
Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, ‘’Kaymaklı Kasabası halkına daha hızlı ve daha sağlıklı bir hizmet vereceğimiz için son derece mutluyuz. Kaymaklı Kasabamıza 112 Acil Servisimiz hayırlı olsun’’ diye konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.