MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı’da Arıcılık Sertifika Töreni Düzenlendi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2015 - 08:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı’da Arıcılık Sertifika Töreni Düzenlendi

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Kaymaklı Kasabası’nda düzenlenen arıcılık kursu sona erdi. Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından düzenlenen Arıcılık Kursunda 80 saatlik eğitim sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi. Kaymaklı Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen sertifika dağıtım töreninde Kaymaklı Belediye Halit Elma ve Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Özdemir tarafından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma kursa katılan kursiyerlere teşekkür ederken sertifikalarının hayırlı olmasını diledi. Elma ayrıca Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Özdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Kaymaklı Kasabası’nda düzenlenen arıcılık kursu sona erdi.

Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından düzenlenen Arıcılık Kursunda 80 saatlik eğitim sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kaymaklı Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen sertifika dağıtım töreninde Kaymaklı Belediye Halit Elma ve Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Özdemir tarafından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma kursa katılan kursiyerlere teşekkür ederken sertifikalarının hayırlı olmasını diledi. Elma ayrıca Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Özdemir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.