MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Yunan'lı Konuklarını Ağırladık

BELEDİYELER 25.05.2017 - 19:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Yunan'lı Konuklarını Ağırladık

Yunanistan'dan, Kaymaklı kasabasını ziyaret amacıyla gelen misafirlerini Kaymaklılar ağırladık.
Yunanistan'dan, Kaymaklı kasabasını ziyaret amacıyla gelen misafirlerini Kaymaklılar ağırladık.   Yunanistan'ın liman şehirlerinden olan Vamos'tan Kaymaklı Kasabısına ziyarete gelen yaklaşık 45 kişilik grup önce Kaymaklı İlkokulu'nu ziyaret ettiler. Ardından Kaymaklı Atatürk Ortaokulu'na geçerek bilim şenliğini ve kermesi gezdiler.   Yunanlı ekip, Atatürk Ortaokulunda kendilerine özgü folklör oyunlarını sergilediler. Gösterinin ardından barışın ve kardeşliği simgesi olan beyaz güvercinin bir objesini Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya takdim ettiler.    Başkan Elma ise gruba, günün anısına hatıra tabağı hediye etti. Belediyemizin gözleme ikramından sonra grup yeraltı şehrini ve Tarihi Konak-Papaz Evi'ni gezdi. Konakta kuru kaymağın tadına baktıktan sonra kasabamızdan ayrıldılar.  
Yunanistan'dan, Kaymaklı kasabasını ziyaret amacıyla gelen misafirlerini Kaymaklılar ağırladık.

Yunanistan'dan, Kaymaklı kasabasını ziyaret amacıyla gelen misafirlerini Kaymaklılar ağırladık.

 

Yunanistan'ın liman şehirlerinden olan Vamos'tan Kaymaklı Kasabısına ziyarete gelen yaklaşık 45 kişilik grup önce Kaymaklı İlkokulu'nu ziyaret ettiler. Ardından Kaymaklı Atatürk Ortaokulu'na geçerek bilim şenliğini ve kermesi gezdiler.

 

Yunanlı ekip, Atatürk Ortaokulunda kendilerine özgü folklör oyunlarını sergilediler. Gösterinin ardından barışın ve kardeşliği simgesi olan beyaz güvercinin bir objesini Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya takdim ettiler. 

 

Başkan Elma ise gruba, günün anısına hatıra tabağı hediye etti. Belediyemizin gözleme ikramından sonra grup yeraltı şehrini ve Tarihi Konak-Papaz Evi'ni gezdi. Konakta kuru kaymağın tadına baktıktan sonra kasabamızdan ayrıldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.