Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kayseri Valisi Günaydın, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 21.06.2019 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kayseri Valisi Günaydın, Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.
  Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç Nevşehir Valiliğini ziyaretlerinde; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından karşılamanın akabinde Valilik Şeref Defterini imzaladılar ve ardından da Valilik Makamına teşrif ettiler.   Vali İlhami Aktaş, Kayseri Valisi Günaydın’ı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı, ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.   Vali Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ise, Nevşehir’de bulunmaktan memnun olduklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı da Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.   Vali Aktaş, ziyaretin anısına Vali Günaydın’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’a, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Ay Yıldızlı Seramik Obje takdim etti.
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç Nevşehir Valiliğini ziyaretlerinde; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından karşılamanın akabinde Valilik Şeref Defterini imzaladılar ve ardından da Valilik Makamına teşrif ettiler.

 

Vali İlhami Aktaş, Kayseri Valisi Günaydın’ı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı, ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

 

Vali Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ise, Nevşehir’de bulunmaktan memnun olduklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı da Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.

 

Vali Aktaş, ziyaretin anısına Vali Günaydın’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’a, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Ay Yıldızlı Seramik Obje takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.