Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kazak iş adamları alım heyeti NTSO’da

NEVŞEHİR 26.11.2019 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kazak iş adamları alım heyeti NTSO’da

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ilimiz gıda üreticilerini, tarım makine üreticilerini ve meyve sebze ticareti yapan bütün üyelerini 1 Aralık Pazar günü Kazakistan’dan gelen alım heyeti ile iş görüşmeleri yapmak üzere NTSO ya davet etti.
  Alım heyet organizasyonu hakkında açıklama yapan Başkan Parmaksız; “Amacımız üyelerimizin sadece ülke içerisinde değil yurt dışında da iş yapmalarını sağlamak, ilimiz gıda üretimi bakımından farklı bir çeşitliliğe sahip, gerek depolama alanlarımızın doğallığı, gerek ürün çeşitliliğimiz ve tüccarımızın, üreticimizin vizyonu bunu başaracak güçtedir.   Kazakistan ile atacağımız ilk adımlar ilimiz içerisinde faaliyet gösteren birçok alanı besleyeceğinden, farklı alanların da kapısını açacağı yönünde ümitli olarak, öncelikli gıda üretimi ve ticareti yapan, tarım makineleri imal eden üyelerimiz olmak üzere, Kazakistan pazarına girmek isteyen bütün üyelerimizi bu toplantıya davet ediyorum.” Diyerek heyet içerisinde Türkistan Eyaleti Tarım İl Müdürü, Atameken Ulusal Girişimciler Odası Türkistan Başkanı gibi önemli kişilerinde olduğunu belirterek, ilgili bütün üyelerini 1 Aralık Pazar günü saat 14:00 da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na davet etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ilimiz gıda üreticilerini, tarım makine üreticilerini ve meyve sebze ticareti yapan bütün üyelerini 1 Aralık Pazar günü Kazakistan’dan gelen alım heyeti ile iş görüşmeleri yapmak üzere NTSO ya davet etti.

 

Alım heyet organizasyonu hakkında açıklama yapan Başkan Parmaksız; “Amacımız üyelerimizin sadece ülke içerisinde değil yurt dışında da iş yapmalarını sağlamak, ilimiz gıda üretimi bakımından farklı bir çeşitliliğe sahip, gerek depolama alanlarımızın doğallığı, gerek ürün çeşitliliğimiz ve tüccarımızın, üreticimizin vizyonu bunu başaracak güçtedir.

 

Kazakistan ile atacağımız ilk adımlar ilimiz içerisinde faaliyet gösteren birçok alanı besleyeceğinden, farklı alanların da kapısını açacağı yönünde ümitli olarak, öncelikli gıda üretimi ve ticareti yapan, tarım makineleri imal eden üyelerimiz olmak üzere, Kazakistan pazarına girmek isteyen bütün üyelerimizi bu toplantıya davet ediyorum.” Diyerek heyet içerisinde Türkistan Eyaleti Tarım İl Müdürü, Atameken Ulusal Girişimciler Odası Türkistan Başkanı gibi önemli kişilerinde olduğunu belirterek, ilgili bütün üyelerini 1 Aralık Pazar günü saat 14:00 da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.