Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kazanan Nevşehir Spor Oldu

SPOR 29.09.2016 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kazanan Nevşehir Spor Oldu

Nevşehir Spor taraftar grupları Genç Meterisliler ile Diriliş50 Uçhisar halı sahada karşı karşıya geldi.
  Nevşehir Spor taraftar grupları Genç Meterisliler ile Diriliş50 Uçhisar halı sahada karşı karşıya geldi. Genç Meterisliler ve Diriliş50 taraftar grupları Uçhisar Halı Sahada karşı karşıya geldi. Her iki taraftar grubundan seyircilerin de izlemiş olduğu maçta dostluk görüntülerinin ortaya çıkması görülmeye değerdi. Maçın başından sonuna kadar oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta Genç Meterisliler takımı Diriliş50 takımını 7-3 mağlup etti. Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli maç sonunda yaptığı açıklamada, “ Her iki taraftar grubunun birlik ve beraberliğin en güzelini göstermiş olduğu maçta kazanan dostluk oldu. Diriliş50 taraftar grubuna bu akşam için teşekkür ederim” dedi. Diriliş50 taraftar grup başkanı Muhammed Sönmez’de yaptığı açıklamada, “ Her iki taraftar grubu olarak bugün burada bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizler her ne kadar iki farklı taraftar grubu olsak da amaçları aynı olan gruplarız. Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli’ye ve taraftar grubuna bu akşam için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Öte yandan taraftar grupları arasında oynanan futbol maçını Nevşehir spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve Nevşehir Spor yönetim kurulu üyeleri de izledi. Kulüp Başkanı Leblebici maç sonrasında ise taraftar gruplarına tatlı ikramında bulundu. 
Nevşehir Spor taraftar grupları Genç Meterisliler ile Diriliş50 Uçhisar halı sahada karşı karşıya geldi.

 

Nevşehir Spor taraftar grupları Genç Meterisliler ile Diriliş50 Uçhisar halı sahada karşı karşıya geldi.

Genç Meterisliler ve Diriliş50 taraftar grupları Uçhisar Halı Sahada karşı karşıya geldi. Her iki taraftar grubundan seyircilerin de izlemiş olduğu maçta dostluk görüntülerinin ortaya çıkması görülmeye değerdi. Maçın başından sonuna kadar oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta Genç Meterisliler takımı Diriliş50 takımını 7-3 mağlup etti.

Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli maç sonunda yaptığı açıklamada, “ Her iki taraftar grubunun birlik ve beraberliğin en güzelini göstermiş olduğu maçta kazanan dostluk oldu. Diriliş50 taraftar grubuna bu akşam için teşekkür ederim” dedi.

Diriliş50 taraftar grup başkanı Muhammed Sönmez’de yaptığı açıklamada, “ Her iki taraftar grubu olarak bugün burada bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizler her ne kadar iki farklı taraftar grubu olsak da amaçları aynı olan gruplarız. Genç Meterisliler taraftar grup başkanı Mustafa Şekerli’ye ve taraftar grubuna bu akşam için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan taraftar grupları arasında oynanan futbol maçını Nevşehir spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve Nevşehir Spor yönetim kurulu üyeleri de izledi. Kulüp Başkanı Leblebici maç sonrasında ise taraftar gruplarına tatlı ikramında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.