Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kedilerin Efendisi; Selo

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2013 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kedilerin Efendisi; Selo

Nevşehir Belediyesi ana binasının hemen ardındaki alanda bulunan üç kediye de adeta babalık yapan Gazeteci Selahattin Şahin, kedileri öyle benimsemiş ki, her gün hem evden getirdikleri ile hem de bakkaldan aldığı salam ve diğer yiyeceklerle 3 kediyi baba şefkati ile besliyor. Bu durumdan son derece memnun olan kediler ise Selahattin Şahin’in etrafında adeta pervane. 

Nevşehir Belediyesi ana binasının hemen ardındaki alanda bulunan üç kediye de adeta babalık yapan Gazeteci Selahattin Şahin, kedileri öyle benimsemiş ki, her gün hem evden getirdikleri ile hem de bakkaldan aldığı salam ve diğer yiyeceklerle 3 kediyi baba şefkati ile besliyor.

Bu durumdan son derece memnun olan kediler ise Selahattin Şahin’in etrafında adeta pervane. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.